USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Волині в останню дорогу провели Героя Олександра Грисюка

16 Березня 2023 20:56
У селі Квітневе Доросинівської громади попрощалися із захисником України, старшим солдатом Олександром Грисюком, який загинув 16 травня 2022 року поблизу населеного пункту Довгеньке Харківської області.

В останню дорогу чоловіка провели у четвер, 16 березня, передає Район. Рожище.

Живим коридором зустріли Героя поблизу рідного дому, де він побув востаннє. Звідти траурна процесія рушила до храму. Поховали захисника на місцевому кладовищі у селі Квітневе.

«Герой, який загинув за кожного з нас, за мирне небо над Україною, за щасливе майбутнє своїх рідних та близьких! Співчуваємо рідним і близьким. Щиро розділяємо біль втрати. Ніколи не забудемо. Вічна пам’ять і слава Герою!» – йдеться в дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять, слава й честь Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus