USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині внаслідок отруєння помер 2-річний малюк

18 Вересня 2018 15:01
Після отруєння у селі Боровне Камінь-Каширського району в лікарні опинилися кілька людей, серед них були діти, зокрема малюк 2016 року народження помер.

Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на голову Камінь-Каширської РДА Валерія Дунайчука.

За словами посадовця, у селі Боровне в гостях у бабусі перебувало четверо маленьких онуків - двоє із Боровна разом із мамою, та ще двоє хлопчиків із села Рованці Луцького району.

17 вересня о 22 годині усіх дітей та матір двох хлопчиків забрала швидка допомога із Каменя-Каширського. Сьогодні, 18 вересня, о 05:15 ранку хлопчик із села Рованці, помер. Тіло дитини відправили на експертизу.

«Знаю, що дитина 2016 року народження із Луцького району була у комі, та померла у лікарні сьогодні зранку», - додав посадовець.

Іншого хлопчика, який мешкає у Луцькому районі, доставили до лікарні в обласному центрі. Мама разом із хлопчиками із Боровна перебуває в інфекційному відділенні лікарні у Камені-Каширському. Їм проводять детоксикацію та промивають кишечник.

За словами Дунайчука, наразі невідомо, чим отруїлися постраждалі, тож справою займається поліція, Держспоживслужба та лабораторний центр.

«З бабусею все добре, вона не вживала того, що інші. Але зараз сказати, що саме сталося, не можна – це треба аналізувати цілий ланцюжок того, що вживали постраждалі, можливо, навіть протягом кількох днів», - резюмував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus