USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині водій отримав постанову про п’яне водіння без прав, а через місяць знову попався: у нього вилучили авто

12 Листопада 2023 20:01
На Волині вчергове судили водія, який любить їздити за кермом без прав та у стані алкогольного сп’яніння. Наприкінці серпня він отримав судову постанову, а через місяць знову вчинив ті ж правопорушення.

Як ідеться у постанові Ратнівського районного суду, 25 вересня на вулиці Привітній у селищі Ратне Степан Т. керував Volkswagen Transporter у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. 9 жовтня волинянин вчинив аналогічні правопорушення – його зупинили на вулиці Центральній на авто Volkswagen Passat. В обох випадках він відмовлявся від освідування.

Відзначимо, що 23 серпня Степан Т. був притягнутий до адміністративної відповідальності за ч.5 ст.126, ч.1 ст. 130 КУпАП, відповідно вчинив вищезазначені правопорушення повторно.

Правопорушник не з’явився на три судові засідання, тому матеріали справи розглядали без його присутності. На переконання суду, докази підтвердили вину Степана Т. у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст.126 ч.5, ст.130 ч.2 КУпАП.

Тож правопорушника оштрафували на 40 тисяч 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк сім років та з оплатним вилученням транспортного засобу – Volkswagen Transporter.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus