USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині виявили «нічийну» деревину вартістю 20 тис. грн

20 Січня 2018 17:37
Під час рейду у с. Поступель Ратнівського р-ну працівники лісової охорони ДП СЛАП «Ратнеагроліс» побачили складовану продукцію біля житлових будинків.

Щоб виявити власника, на місці організували цілодобове чергування. Проте протягом трьох днів по лісопродукцію так ніхто і не приїхав. Тож працівники лісової охорони опитали місцевих жителів та владу про факт, проте ніхто не знав, хто є власником деревини і звідки вона привезена, повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Деревину вилучили – а це 22 м куб. пиловника сосни та вільхи. Нині лісопродукція зберігається на території держпідприємства, поки встановлюються деталі походження деревини та її власник.



Ще одна подія, пов’язана з лісопродукцією у Ратнівському районі, мала місце наступного дня. Лісова охорона ДП СЛАП «Ратнеагроліс» виявила самовільну рубку. Майстер лісу почув звук бензопили, повідомив інших працівників лісової охорони, разом виїхали на місце. На гарячому вдалося затримати двох

жителів с. Зоряне.

Самовільно зрізану деревину вилучено. Складено протокол. Тепер лісопорушникам доведеться сплатити штраф та збитки, що становлять більше 9 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Денис Показати IP 21 Січня 2018 09:27
Як везуть ночами ліс лсовозами того ніхто небаче ...осліпші лісники ночю сплять , просто так ніхто з лісу некраде , ночами все сунуть .... Так варварські як на волині рубають ліси лісники неможна , а ті пару десятків стволів хтось як зрубае то вжея кремінал . За пару дровин судити будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus