USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині вилучили бурштину на пів мільйона, який хотіли вивезти за кордон. Фото

21 Квітня 2021 10:15
На Волині директору підприємства, яке спеціалізується на видобутку бурштину, повідомлено про підозру в незаконному придбанні та зберігання бурштину, вчиненому службовою особою шляхом використання свого службового становища (ч.3 ст. 240-1 КК України).

У пресслужбі прокуратури області в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили, що йдеться про рівненське підприємство.

Слідство вважає, що посадовець незаконно придбав понад 115 кг необробленого "сонячного каміння" вартістю близько пів мільйона гривень і зберігав його на підприємстві. Згодом задля незаконного збуту бурштину за межі України директор господарського товариства уклав із закордонними партнерами низку договорів про його продаж, подав заявку на перевезення бурштину в Литву і надав підроблені документи про законність його походження.

Вантаж був виявлений та вилучений працівниками Волинської митниці Держмислужби при спробі вивозу його за межі України.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження 20 квітня у Рівному були проведені обшуки, під час яких вилучили ще до 100 кг бурштину без належно оформлених документів, що підтверджують законність його походження, чорнові записи, підроблені документи та комп’ютерну техніку.

Вирішується питання про обрання підозрюваному у вчиненні цих злочинів директору підприємства запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
QWERTY Показати IP 21 Квітня 2021 12:45
Ахахахахах, тобто, о Боже який жах.... пхахаха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus