USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині вилучили цигарок і спирту на мільйон гривень

16 Квітня 2018 21:01
В рамках операції «Акциз-2018» працівники податкової міліції Волині спільно з працівниками прокуратури області в одному з населених пунктів Ковельського району виявили місце накопичення тютюнових виробів та спирту, інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, правоохоронці на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду провели обшук в житловому та підсобному приміщенні жителя Ковельського району, за результатами якого з незаконного обігу вилучено близько 34 тисяч пачок тютюнових виробів «Compliment», «Marvel» та «Lifa» без марок акцизного податку встановленого зразка, виробництва Республіки Білорусь та 60 літрів спирту.

Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить понад 1 млн гривень.

На даний час в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні проводиться ряд заходів з метою встановлення осіб, причетних до незаконного переміщення тютюнових виробів на територію України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus