USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині виплачуватимуть стипендії молодим науковцям

10 Вересня 2020 13:11
При Волинській обласній раді заснували щорічну премію для молодих науковців. Таким чином область прагне заохочувати найкращих молодих учених, котрі успішно проводять наукові дослідження, здійснюють актуальні наукові розробки та вже досягли визнаних результатів.

Про це йшлося 10 вересня під час засідання 32 сесії Волинської обласної ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про заснування щорічної стипендії Волинської обласної ради для молодих вчених та затвердження положення про порядок її призначення та виплати.

Відповідно до положень, стипендії призначатимуться щорічно – не менше двох стипендій на рік. Розмір стипендії, яку виплачуватимуть одноразово до Дня науки (19 травня, становитиме 20 тисяч гривень.

На здобуття стипендій можуть висуватися наукові, науково-педагогічні чи інженерно-технічні працівники, аспіранти й докторанти стаціонарної форми навчання закладів освіти та наукових установ Волинської області, які мають опубліковані наукові праці, дослідницький доробок та здійснюють громадську діяльність на благо територіальної громади Волині.

Кандидати на отримання стипендії повинні будуть подавати такі документи: інформацію про наукові досягнення та громадську діяльність претендента; відомості про кандидата в стипендіати, завірені відділом кадрів; перелік наукових публікацій кандидата за останні 3 роки; копії найважливіших праць за останні 5 років; рекомендації двох вчених (докторів або кандидатів наук); відомості про банківські реквізити стипендіата; згода на обробку персональних даних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus