USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині за корупційне правопорушення звільнили працівника Держгеокадастру

19 Листопада 2018 20:02
На Волині звільнили з роботи державного кадастрового реєстратора, який вчинив правопорушення, пов’язане з корупцією.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Маневицький районний суд за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, притягнув до відповідальності державного кадастрового реєстратора відділу у Маневицькому районі Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.

Посадовець, всупереч вимогам ч.2 ст. 52 Закону України "Про запобігання корупції", не повідомив про суттєві зміни в майновому стані, придбавши автомобіль, вартість якого перевищує 50 прожиткових мінімумів доходів громадян для працездатних осіб.

Суд першої інстанції визнав його винним у порушенні додаткових заходів фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у вигляді штрафу.

Не погоджуючись із постановою суду, правопорушник подав апеляційну скаргу.

Волинський апеляційний суд залишив цю апеляційну скаргу без задоволення, відтак постанова суду першої інстанції набрала законної сили.

Отож, посадовцю, окрім сплати штрафу, довелося змінити місце роботи, оскільки чинне законодавство про державну службу передбачає звільнення таких осіб із займаних посад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Guest Показати IP 20 Листопада 2018 07:59
Звільнили районного реєстратора.....Оооо! Це подія! Нехай попробують звільнити "грубшу рибу". С**И!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus