USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині захворіли на кір 16 дітей, які мали щеплення

2 Квітня 2018 09:44
На Волині зафіксували спалахи кору у двох районах: Турійському та Володимир-Волинському.

Про це стало відомо під час екстреної наради в стінах Волинської ОДА щодо ситуації навколо захворювання на кір, пише Під прицілом.

Заступник голови ОДА Світлана Мишковець наголосила, що варто розробити детальний план протидії кору. У режимі відео селектору із Турійського району стало відомо, що там захворіло 16 дітей, примітно, що майже всі мали щеплення.

Зазначили, що вже проведено низку заходів, зокрема, діти позачергово отримали щеплення та були відправлені на позачергові канікули.

У Володимир-Волинському районі зафіксували 13 хворих. У місті створено оперативну групу, на території району припинено навчання та здійснюється дизенфекція навчальних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Історія Показати IP 2 Квітня 2018 11:13
Цікаво, а від чого нас оберігають щеплення? Хто буде відповідати ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus