USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині затримали військового, який торгував боєприпасами

10 Серпня 2020 13:30
В одній із військових частин Волинської області військовослужбовець збував набої до стрілецької зброї.

Про це повідомляє пресслужба військової прокуратури Західного регіону України.

За процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону повідомлено про підозру військовослужбовцю однієї з військових частин Волині за фактом збуту боєприпасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, підозрюваний збув 2 тис. набоїв до стрілецької зброї.

Наразі слідчі дії у кримінальному провадженні тривають. Вирішуються питання щодо обрання військовослужбовцю запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним управлінням Нацполіції у Волинській області, оперативний супровід – відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Волинській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus