USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині звільняють керівника Держекоінспекції

4 Червня 2021 16:20
Звільняють начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександра Кралюка.

У розпорядженні Інформаційного агентства Волинські Новини з'явився наказ голови Державної екологічної інспекції України Андрія Мальованого,опублікований від 31 травня 2021 року. Згідно з документом головного державного інспектора з охорони навколишнього середовища звільнять одразу після того, як він вийде з лікарняного.

У коментарі виданню Олександр Кралюк повідомив: нині він перебуває на лікарняному, а копію наказу про його звільнення отримав електронною поштою. З його слів, в обласній екоінспекції раніше проводилась комплексна перевірка, за результатами якої й провели службове розслідування і воно начебто стало приводом для його звільнення. Проте Олександр Кралюк запевняє: що ж під час перевірки такого знайшли, що стало приводом для його звільнення – не має ні найменшої здогадки. Сам він не бачив ані висновків перевірки, ані результатів службового розслідування.
«Поки я не вийшов з лікарняного, мені прислали електронною поштою. Я ще буду мати зустріч з головою Держекоінспекції. Мені звільнили і розслідування якесь провели, але я не бачив жодних матеріалів, ані результатів перевірки. Для мене сьогодні це безпідставно, бо я жодної підстави не читав. Розслідування проводилося за результатами перевірки, яка у нас була, а результатів перевірки я не бачив. Не показали ніяких результатів перевірки, не виставили жодних зауважень», - каже Олександр Кралюк.

Він переконує, що ці питання підніме під час зустрічі з головою Держекоінспекції. Якщо не вдасться вирішити все під час перемовин, то, каже, звертатиметься до суду.

«Вони зарекомендували себе з непрофесійної і заангажованої точки зору, це моє бачення. Але якщо наказ вступить у силу, хоча я думаю що ще буде з головою Держекоінспекції розмова, то вирішуватимемо все в судовому порядку», - пояснює звільнений керівник обласної Держекоінспекції.

Сам він каже, що за 2020 рік в установі, порівняно з 2019 роком, ефективність роботи зросла на 1380%.

«Ніколи не брав (хабарів – ред.), ні з ким не домовлявся, не кришував, а навпаки. Якщо були якість порушники екологічного законодавства, то бігали скаржитися на нас, що ми не йшли назустріч», - резюмує Олександр Кралюк.

Як ми писали, наприкінці березня в офісі екоінспекції влаштували гучну вечірку. У зв'язку з цим щодо начальника держекоінспекції Волині Олександра Кралюка порушили дисциплінарне провадження.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Петро Показати IP 4 Червня 2021 16:36
А коли знов буде дискач в кабінеті , будемо сумувати
Да до Петро Показати IP 4 Червня 2021 16:51
Да не буде у вас кабінетів, скоро й вам на біржу праці.
Андерсон Показати IP 4 Червня 2021 16:36
знову пиятику влаштують
К. лучанин до Андерсон Показати IP 4 Червня 2021 16:50
Ну тебе й новий керівник не запросить на компот.
Флора і Фауна Показати IP 4 Червня 2021 16:41
Кралюк - випадкова людина в екоінспекції. Там є люди, які довго працюють в природничих галузях, мають відповідну освіту і досвід. А кралюк нехай йде служити на морський катер в Одесу або в Миколаїв. То його спеціальність. Він потрапив туди завдяки симпатіям колишнього начальника. І нема чого переховуватись на лікарняному. Лікарняний ще нікого не врятував від рішення Києва.
Чук і Гек до Флора і Фауна Показати IP 4 Червня 2021 16:49
То дуже інтелегентна людина. А у вас заздрість до його чеснот та жаба душить.
Дмитро до Чук і Гек Показати IP 4 Червня 2021 18:17
Йому до інтегігентності, як до Москви раком. Це гнус.
Атвєтка ! Показати IP 4 Червня 2021 16:49
А шоб знав, як в одиночку з дівчонками бухати ! Мєнти, як уважаємі пацани, на хату прийшли, а в нього хватило совісті не впустити і бухлом не поділитися ! Ніхарашо ! Не за свої ж кровні влаштував паті !
123 Показати IP 4 Червня 2021 16:49
Нормальний керівник, за що звільняють?
недовольний Показати IP 4 Червня 2021 16:58
"Ефективнісь роботи зросла на 1380%". Зросла так ,що від смороду на вулицю вийти не можливо.А подивіться ,що на Стиру робиться .Іх там всіх гнати потрібно ,а не тільки начальника.
PRESS Показати IP 4 Червня 2021 17:05
Кралюк наївний, як десятикласниця, яка завагітніла і сподівається, що "розсмокчеться". "Хабарів не брав" - це для українських державних джунглів не аргумент. Навпаки, якби брав і возив у Київ, то можна було б на щось сподіватись. Сьогодні "взяли" начальника волинськї митниці прямо в авто по дорозі на Київ. В багажнику лежали 1,7 млн. дол., а в кишені "митника" - записна книжечка - кому і скільки. За кілька днів будуть опубліковані в ЗМІ дані цієї "таємної" книжечки. Але немає сумніву, що там прізвища міністрів, замміністрів, начальників вищої ланки, які мають хоч яку причетність до митниць.
Да уж до PRESS Показати IP 4 Червня 2021 17:21
Вже віз тільки 700 тис.дол. Хахаха, то клятий Порох все мутить.
Вася Показати IP 4 Червня 2021 17:47
Правільно роблять що звільняють бо за 20 років токого чуда в екологів не було який постійно бреше то не я, я не бачив я не робив, ти ж був керівником, як камери ставити і замки на дверях де простий народ зайти не може то ти знав як а якщось зробити толкове то розуму не хватило
васі до Вася Показати IP 4 Червня 2021 18:04
Вася, в тебе зламана клавіша з розділовими знаками.
луцьк Показати IP 4 Червня 2021 18:05
А я не думаю , що правильно звільняють , а вважаю , що саме так з ним поступають за "лісовиків" перевірки...І таке звільнення саме їх побажання , бо їх достав по ділу. А договоритись з ним не могли. От і вся справа. Влада говорить одне - а по факту робить зовсім інше.
санітар Показати IP 4 Червня 2021 18:47
Куди він тільки не ліз, цей тип як скарлатина з козлячою борідкою: і в депутати, і в мери, і в "морячки", і в інспецію. Засунути б його туди, звідки він виліз і переробити заново.
вояк Показати IP 4 Червня 2021 20:08
Я бачу,що тут є ті,які поверхово знають цього типа і захищають його.А я його знаю добре.Кралюк_г**но з г**на! Крапка.
Крк до вояк Показати IP 4 Червня 2021 21:43
Ох попадись мені до рук, буде тобі гно з гна.
вояк до Крк Показати IP 5 Червня 2021 12:49
ти диви, ще гімно погрожує
Петро вояку Показати IP 4 Червня 2021 21:51
Як точно зказано про особу краще і не скажеш
Рома таупа Показати IP 4 Червня 2021 22:16
Пустітє мєня на танцпол, п'яним падвігаца
Анонім до Рома таупа Показати IP 5 Червня 2021 23:37
Какаятебєразнітсца ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus