USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» затримали іноземця зі старовинним самоваром

30 Жовтня 2017 11:55
Луцькі прикордонники спільно з працівниками митниці завадили незаконному вивезенню з України старовинного самовару та нагрудних знаків.

Про це повідомляє Держприкодонслужба.

Інформацію про можливе правопорушення охоронці кордону отримали напередодні від оперативних прикордонних підрозділів. Тому, коли легковик «Пежо» литовської реєстрації під керування жителя Вільнюса прибув в пункт пропуску для оформлення на виїзд із України, його було виведено із загального потоку зі смуги руху «зелений коридор» для поглибленого огляду.

В ході перевірки спільна оглядова група виявила в салоні автомобіля серед особистих речей старовинний самовар 1899 року з клеймом «Товарищество торгового дома бр. Шемариных», нагрудні знаки, в тому числі і «За отвагу», емблеми з різного роду зображень, ґудзики. Всього було виявлено 51 предмет 12 найменувань. Їх, за словами іноземця, він придбав напередодні у Києві у невідомих.

Всі предмети вилучено та направлено на експертизу щодо встановлення історичної та культурної цінності, після чого і буде прийнято відповідне правове рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(розформ) Показати IP 30 Жовтня 2017 18:36
Нехай везуть це ж руске. комуністичне, нам воно не потрібно ми ж 3 країна по ро у. А в мене самовар кращий в мене 10 медалей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus