USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Закарпатті помер прикордонник, якого на авто збили контрабандисти

18 Листопада 2018 11:23
Ввечері 17 листопада від отриманих травм, не приходячи до свідомості, у лікарні помер начальник відділу прикордонної служби «Ділове» Мукачівського загону майор Вадим Березенський 1984 року народження.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Персонал Державної прикордонної служби України висловлює слова глибокого співчуття і скорботи рідним та близьким прикордонника.

Вадим Березенський був справжнім взірцем сумлінного виконання свого обов’язку, мужнім захисником своєї Вітчизни. Він не побоявся злочинців, чия жадібність коштувала життя молодого офіцера, сина та батька двох маленьких дітей.

Усі прикордонники та побратими глибоко сумують разом з рідними та близькими Вадима Березенського.

Нагадаємо, два дні тому у результаті чергових зухвалих дій контрабандисти збили автомобілем військовослужбовця Вадима Березенськогопід час виконання своїх обов’язків.

Злочинні дії контрабандистів співробітники Держприкордонслужби викрили разом з прикордонниками Румунії. Під час спільних дій по той бік кордону затримали двох осіб та 10 пакунків тютюнових виробів. На українській території тривав пошук решти причетних до оборудки осіб. Невдовзі неподалік річки Тиса, по якій проходить держрубіж, прикордонний наряд затримав чоловіка в гідрокостюмі. Документів при собі він не мав, однак при ньому виявили велику суму коштів, які він, ймовірно, отримав за здійснення незаконної оборудки.

У ході первинного з’ясування обставин, опитування затриманого та вилучення коштів на начальника відділу «Ділове» майора Березенського інша невідома особа здійснила наїзд автомобілем «Ауді». У результаті наїзду офіцер-прикордонник отримав тяжкі травми та не приходячи до свідомості помер у лікарні учора ввечері.

Автомобіль, яким здійснено наїзд на прикордонника затримано, сам водій спочатку з місця події втік, його особу було встановлено, зараз його затримано співробітниками поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus