USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Житомирщині – стрілянина через бурштин, є поранені

3 Червня 2016 10:53
Вогонь по селянах відкрили заїжджі угрупування. Інцидент трапився через бурштин на Житомирщині. Місцеві у відповідь на постріли, перекинули кілька авто невідомих, - інформує ТСН.

У Житомирській області відбулася перестрілка поблизу бурштинового родовища. Є поранені. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Олександр Ніколайчук. Як зазначив журналіст, стрілянина відбулася поблизу села Обище Олевського району.

Сутичка сталася між представниками "заїжджих" бандитських угрупувань та місцевими. "В селі Обище Олевського району відбулася перестрілка між представниками заїжджих бандитських формувань та місцевим населенням. Є поранені! Також відомо, що селяни перекинули 4 бандитських автомобілі та відловлюють поліських терористів…", - написав він.

Нагадаємо, на Житомирщині працівники СБУ затримали скупників бурштину біля села Сингаї та виявили у їхній автівці близько 50 кілограмів "сонячного" каменю. Так, за підрахунками експертів, на "чорному ринку" така партія бурштину коштує близько 4 мільйонів гривень. Окрім того, у чоловіків під час обшуку було також виявили ще два пакети із дорогоцінним камінням. Як зазначили самі затримані, це - топази та берил.

До слова, під час сесії Волинської облради 19 травня депутати проголосували за пропозицію надати 51 тисячу гектарів надр у користування комунальному підприємству «Волиньприродресурс». Утім таку ініціативу, яка впорядковує видобуток корисних копалин, не підтримав ані голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, ані депутати від «БПП «Солідарність».
А автівки таки - недешеві
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
DRAKULKA Показати IP 3 Червня 2016 11:12
"коштує близько 4 мільйони гривень" "це - топази та берила" Редактор у відпустці?
Володимир Показати IP 3 Червня 2016 14:32
Полішуки дають проср**ись,бандити вже не ті шо раніше)
Партізанен Показати IP 3 Червня 2016 14:34
Перестрілка це коли стріляють обидві сторони один в одного. Нормальні такі "селяни," які вештаються по лісі зі зброєю і відразу її застосовують проти нападників? Що одні, що другі є озброєними бандитами. Які не поділили незаконний видобуток бурштину.
тормозу до Партізанен Показати IP 3 Червня 2016 17:34
ні, селяни в себе вдома, на своїй землі. на хліб заробляють, на навчання дітей, бо більше ніде... не всі поїдуть за кордон... а приїхали на землю селян бандюки з Києва і сказали "Это усьо наше". от селяни і показали, чиє. думаю, що наступним знов покажуть... якщо хіба бандюки з нациками не повернуть, що цілком вирогідно...
ДІД ПАНАС Показати IP 4 Червня 2016 00:05
І БАНДЮКІВ І НАЦИКІВ НАРОД НА К*Л ПОСАДЕ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus