USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Бандеру в Луцьку зібрали 60 тисяч, які вже витратили

15 Жовтня 2012 10:01
Громадські активісти зібрали на пам'ятник лідеру ОУН Степану Бандері в Луцьку понад 60 тисяч гривень, які вже витратили на облицювальні матеріали.

Про це «ВН» розповів ініціатор збору коштів Володимир Засєкін.

З його слів, гроші збирали понад півтора року, а волинське Братство вояків ОУН-УПА навіть відкрило спеціальний рахунок в банку. «Ми зібрали 60 тисяч гривень, за які зменшили кошторис на 120 тисяч», - зауважив громадський діяч.

Він пояснив, що за ці кошти придбали облицювальний камінь для постаменту, а економія «вийшла», бо матеріал купували за готівку.

Також Засєкін розказав, що нині вже сформовано постамент пам'ятника, а облицювальні роботи, можливо, розпочнуть з жовтня, бо після Покрови обіцяли привезти першу партію каміння.

Сама ж фігура лідера ОУН поки не робиться. Як стверджує громадський діяч, для цього потрібно мільйон гривень, тому члени Братства будуть і просити, і вимагати у бюджетах всіх рівнів гроші на пам'ятник.

Нагадаємо, 20 липня депутати Луцькради прийняли рішення на спорудження пам’ятника Бандері виділити 150 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Iziy Shneerzon Показати IP 15 Жовтня 2012 10:10
Пропили бандерлоги.
Anonymous Показати IP 15 Жовтня 2012 11:26
надеюсь, Бандера никогда не установят напротив ЗАГСа ... и надеюсь власть в Луцке не даст денег аж 1 млн на какого то фашиста .... А эти чукчи из лесу пусть не ждут памятника ... потому что его никогда не будит
зaгрeб до Anonymous Показати IP 15 Жовтня 2012 15:58
антоша будет будет.
Лучанка Показати IP 15 Жовтня 2012 14:18
Буде, просто треба його поставити не біля РАГСу, а десь так,щоб дійсно було видно його як діяча, але хоча глянемо на це з ін. боку...-він боровся, отак і людям,які йдуть в РАГс розписуватися нехай нагадує,що за своє щастя, свободу, волю, право та думку потрібно боротися і не боятися нікого і нічого,адже всі ми рівні, отак... Просто глянемо на це з ін. сторони,з історчно-філософвської!!!А не з омуністсько-проросійської...,туди їдьте і там вирішуйте, а тут ми вирішуємо,що й до чого, тим більше в м. Луцьк!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus