USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На батьківській «Шкоді» збив пішохода та втік. ВІДЕО

28 Жовтня 2011 11:46
У Луцьку на переході легковик скалічив людину й поїхав. Та ховався водій не довго: вже наступного дня на його руках клацнули кайданки.
Про це повідомляє телеканал НТН .
Проїхатися батьковою «Шкодою» Сергій вирішив, коли надворі були вже сутінки. Сів за кермо, і щосили натиснув на педаль газу. За півгодини побував у різних частинах міста. Коли бензину майже не залишилося, повертався додому.
Працівник луцького ДАІ Вадим Оксенюк розповів: «Водій, рухаючись зі сторони вулиці Шевченка, на пішохідному переході здійснив наїзд на пішохода, і місце пригоди залишив. В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що це – «Шкода Октавія».
Коли одна група оперативників шукала пошкоджене авто в бічних вуличках, інша взялася опитувати свідків аварії. Про саму ДТП розповіли таксисти.
«Від удару, зі слів таксистів, котрі стояли збоку на стоянці, чоловіка відкинуло на дуже велику відстань і підкинуло вверх на 2 метри», - зазначив працівник УДАІ Волині Олександр Паламарчук.
26-річного молодика з тяжкими травмами ушпиталили. Йому зробили кілька складних операцій, утім, стан його - критичний. Якщо й виживе, може залишитися інвалідом.
Лікар Луцької клінічної лікарні Тетяна Черниш каже: «Політравма у пацієнта. Черепно-мозкова травма. Струс головного мозку, перелам кісток таза, перелом правої і лівої гомілки, перелом правого стегна. Травма важка. Наразі його стан важкий».
Водія, що збив перехожого, міліція знайшла вже наступного дня. Порушник переховувався у знайомих. Своєї вини в тому, що сталося, не заперечує. І не може пояснити, чому втік з місця ДТП.
Спираючись на висновки криміналістів і остаточний медичний діагноз постраждалого, за днів 10 визначать майбутнє горе-водія. Правоохоронці кажуть: якби не тікав, відбувся б компенсацією й умовним терміном, а так може сісти за грати років на п'ять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2011 19:36
Добре,що хоч одного знайшли, а якби був не на Шкоді, а на Феррарі-то шукали б?! А хлопця дійсно жаль-це горе для родини...
Лучанин до Лучанка Показати IP 29 Жовтня 2011 00:22
Підтримую. Дійсно жаль, дай Бог йому одужати! В новинах на даний час немає ще інформації про одну аварію. Слава Богу, без жертв і навіть поранень. Показали в новинах на Аверсі - на Ковельській навпроти Луцької райдержадміністрації за участю Мерса та вантажівки. Дивує пояснення працівника ДАІ. Хто бачив, Мерс знаходиться посередині правої частини (по ходу), вантажівка зліва біля роздільної полоси - за показами водія: "перестроївся для повороту, а тут машинка вирішила влізти". Якщо подивитись зі сторони, то саме так воно і виглядає. Але даївець однозначно звинувачує водія вантажівки, буцімто він не вміє їздити за українськими правилами - це, мабуть, як джигіт їде тільки на червоне світло. Цікаво, чий же то був мерс?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus