USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На концерті Ціхоцької – аншлаг. ФОТО

18 Січня 2012 17:43
Щорічна різдвяна шоу-програма волинської співачки Тетяни Ціхоцької «Коляда» зібрала переповнену залу обласного музично-драматичного театру.
Концерт відбувся 17 січня.
Під час «Коляди» з Тетяною Ціхоцькою виконували більше чотирьох десятків пісень та постановок. Серед них – народні щедрівки, колядки, авторські пісні відомих композиторів.
Окрім Тетяни Ціхоцької на сцені виступали вокальні та танцювальні колективи. Так, серед них найбільше глядацької прихильності зібрала учениця Ціхоцької Анастасія Павлось.


Як розповів директор концерту Дмитро Ураєв, «Коляда» з Тетяною Ціхоцькою» проводиться з 2004 року. «Концертна програма, звісно, еволюціонує. Тобто є основа, на якій усе побудоване, але щороку вигадуємо щось нове, додаємо «родзинок», ‒ розповів він.
За словами Ураєва, концертна програма співачки розрахована на півтори години. Цьогоріч перед концертом були розкуплені всі квитки. До слова, їх вартість коливалася від 30 до 80 гривень.

Тетяна Ціхоцька розповіла, що за всі роки діяльності вона виросла творчо. Хоча й зізналася, що важко на собі «нести» такий проект. «Зовсім інше – працювати у рамках якоїсь структури, а тут ми почали фактично з нуля. Не було навіть костюмів. Лише з роками починаєш розуміти, що все робиться правильно, слухаючи відгуки публіки», ‒ мовила співачка.


Так, серед відвідувачів концерту - і заступник луцького мера Юрій Вербич. Він розповів, що відвідав «Коляду» Ціхоцької уже вчеверте. «Вона мені дуже подобається. Дуже своєрідний голос, з наших співаків важко з кимось порівняти», ‒ поділився враженнями про свято музики заступник луцького градоначальника.
Також Вербич переконаний, що співачка має право на всеукраїнське визнання. «Як мінімум на Заслужену артистку вона заслуговує», ‒ запевнив посадовець. Також він зізнався, що сам має диск Ціхоцької зі щедрівками і слухав його протягом новорічних свят.

Усі охочі мали нагоду придбати диски Ціхоцької, нотне видання – збірку власних пісенних творів «На крилах пісень», створених на вірші Лесі Українки, яку співачка презентувала наприкінці жовтня.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Mirna Показати IP 19 Січня 2012 09:37
ай котищук лапуля :)
Анастасія Передрій до Mirna Показати IP 22 Січня 2012 01:19
приєднуюсь:)
Максим Луцький Показати IP 20 Січня 2012 18:18
Хороша режисура, задум, але спів солістки ну дуже , і дуже слабенький! З нею в концерті беруть участь співаки сильніші і колоритніші!!!
музіка Показати IP 24 Січня 2012 12:20
вже давно в цій країні своїх не любили і не поважали. не дивно що "максиму" хочеться щось висловити... Солістка і організатор діства збирає на Різдво зали вже років десять. люди йдуть і отримують свято...Я був два рази. цей рік взагалі на рівень вищий від попередніх.в Україні такого немає в жодному місті. браво!
До Діми (музіка) до музіка Показати IP 24 Січня 2012 13:57
Дімон, ну визнай, що Танічка лажовенько співає і то факт, а те що всі масовки поробив Козачук і його дітки, Ківерцівський РБК (бо Акорд вже не хочуть мати справу з кидалами і т.д.). То де ж ваша робота????? Козлячий голосочок Ціхоцької й чути не було. Ми теж були, після 3ї пісні робиться нудновато.....
Незнайомка до До Діми (музіка) Показати IP 29 Січня 2012 15:32
Ви напевно тупа людина. А Ціхоцька співає просто супер, вона відродила український фольклор у всій її красі. А Козачук теж допомагає їй у постановці, тому, що Волинянка має певний престиж в Луцьку і за межами навіть України. І ось таке поєднання: відомої Тетяни Ціхоцької та ансамблю "Волинянка" на чолі з Козачуком Олег Дмировичем дає просто шалені результати та успіх.
Дмитро Ураєв Показати IP 24 Січня 2012 17:37
(тому, кого нудило після третьої пісні) ..."Діма" або "Дімон" я лише для друзів та близьких,яких знаю в обличча. їхня думка мені відома, і вона "дещо" відрізняється. все ж за вичерпну музичну критику респект.;)
"Дімону" Показати IP 24 Січня 2012 22:57
Коли вже хочеш бути таким могучим продюсером, плекай і вчи мову українську. Довідково: згідно українському правопису потрібно писати обличчЯ! А стосовно друзів.... Не думаю, що в таких кидал є друзі)))))) Добре, що хоч кізочка Ціхоцька набеееееекала трошечки грошенят, то хоч буде за що до Великодня дотягнути, а там веснянки... Ще трохи буде... ПОРАДА ТОБІ: ЗАЙМИСЯ ЧИМОСЬ ДОСТОЙНИМ! І ПОБІЛЬШЕ ПОРЯДНОСТІ БАЖАЮ, ПОБІЛЬШЕ!!! А Таня, хай книжечки видає, то хоч хорошу справу зробить, бо слухати той примітивний "вокал" - це знущання над людьми!
Дмитро Ураєв до "Дімону" Показати IP 25 Січня 2012 11:31
бачу, підписатись слабо. Тому -шановний(-на), ні, мабуть - "шановне". Плекаючи мову, можна обійтись без "могучого продюсера" чи "кидал". Раджу охолонути і не зазирати в чужі кишені. Бачу, обізнані в наших планах добре, навіть випереджаєте події. За анонс веснянок - подяка від усього творчого колективу. І всеж, з порадами та визначеннями будьте обережніші. Зима, знаєте, сугроби ...;)
Незнайомка до "Дімону" Показати IP 29 Січня 2012 15:40
Слухай, бездаро, в тебе нічого не виходить, то чіпляєшся до Ціхоцької? І не тобі судити про її талант. Вийди на сцену і покажись чи назвись. Слабо? Отож. Слабак!
Я Показати IP 25 Січня 2012 15:48
Ціхоцька-краща!Покажіть мені ще такого артиста,який влаштовує таке свято людям!Який весь концерт вживу відспіває!І людям це дійство подобається,свідченням цього є повний зал глядачів!Обговорюєте?Значить концерт вдався!
Сім`я Показати IP 26 Січня 2012 00:55
Неодноразово бували на цих концертах, бо наші діти беруть там участь і самі маємо відношення до культури, але погодьтеся Дмитре спів Вашої колеги дійсно примітивний, складається враження,що хоче когось копіювати, а воно не вдається?Та зрештою, ще не родився , і не охрестився той,кого б не обговорили. Вам кажуть свої враження. Хоча роботи Вами зроблено дуже і дуже багато. Вмієте працювати!Вмійте сприймати критику.Побажання - можливо займатися режисуроюі тим,що виходить краще!З найкращими побажаннями УСПІХУ!!!
Незнайомка до Сім`я Показати IP 29 Січня 2012 15:37
Я не розумію Вас - моя дитина теж танцює і неодноразово казала власне мені, що Ціхоцька Тетяна це велеий талант.
ціхоцька Показати IP 26 Січня 2012 12:11
мої вокальні дані і мій спів високо оцінений викладачами спеціалістами, не одного, навчального закладу і членами жюрі багатьох пісенних конкурсів.А ви можете не мучити себе і свою дитину участю в нашому концерті і не слухати примітивний, на вашу думку спів.Що ж ви не підійшли і не зробили мені зауваження за стільки років. А критику я сприймаю із задоволенням тільки від професіоналів і не через інтернет.
Олена Показати IP 26 Січня 2012 13:22
Тетяно! На ВАшому місті не варто оправдовуватися! Кому і для чого Ви відписуєте? Майте "муху в носі" і пливіть по течії!
Незнайомка Показати IP 29 Січня 2012 15:35
Тетяно! Не звертайте уваги на людей, які Вам заздрять! Ми Вас любимо, дякуємо за ваші пісні. Хац Бог Вам дає сили та наснаги. Наші дітки Вас теж обожнюють і танцюють з Вами!
Незнайомка Показати IP 29 Січня 2012 15:38
А дійсно, Тетяно, якщо про Вас говорять, значить Ви цікаві! Так тримати.
То є я... Показати IP 23 Січня 2013 14:55
Ви знаєте, "А ви можете не мучити себе і свою дитину участю в нашому концерті"! З Вашої сторони казати такі слова було б дуже несправедливо! Якби не оті діти, які танцюють і приймають участь у вашому концерті, не було б на що дивитись)))...У вас гарний голос, ідея шикарна, проте протягом 10 років мало що змінилось! Кожного року одне і те ж саме!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus