USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині чиновник забирає премії підлеглих?

28 Грудня 2010 10:16
Один з високопосадовців Маневицького району приписав собі грошову премію обласної адміністрації, яка призначалася сільській раді за хороші показники молочних надоїв.
Про це 27 грудня під час селекторної наради розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк.
За словами Карпюка, селу Четвертня Маневицького району облдержадміністрація виділила дві тисячі гривень премії. Однак, до села вони не дійшли, оскільки їх забрав один з високопосадовців району собі у кишеню.
Ім’я чиновника Карпюк не назвав, зазначивши лише, що це один з заступників голови райдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Добрий Показати IP 28 Грудня 2010 10:28
Сказав,але ім"я не назва)Сказав А то кажи й Б!
Свєточка-конхвєточка Показати IP 28 Грудня 2010 11:44
Теж мені загадка. Ворушимо мізками: Карпюк курує сільське господарства, а премія була за надої хороші, тож присвоїв грошики заступник, який опікується аграрниками того району. Ім"я - на сайті РДА. Правда, спозорився дядько всього за дві тисячі.
Балабанка Показати IP 28 Грудня 2010 11:51
Ха-ха. Заступників у Маневицькій РДА - двоє, тож неважко здогадатися, хто і що))) Вважаю, треба "закинути" чувака, який так зганьбився на всю область всього за 2 тисячі, в Інтернет! Стид і срам! Вони йому, ті гроші, фактично нічим не допоможуть, а от Четвернянська сільрада, яка здала найбільше молока, могла б із користю їх приточити...
Журналіст Показати IP 28 Грудня 2010 13:06
Який сором! Це розбійники з великої дороги! Це - те ж саме, що стати в лісі на дорозі, чи під мостом, і пограбувати беззахисну людину. Різниця лише в тому, що так зробить бандит, а чиновник просто відбирає в кабінеті, не виходячи з ножем під міст. Я знаю імя цього, як каже Карпюк, "посадовця", але не оприлюдню лише з однієї причини: завтра сама ж влада його захистить, "виверне фуфайку", придумає якусь інтерпретацію (власне, вона вже придумана - "нещасний випадок"), і з журналістом будуть судитись ті ж самі чиновники. До останнього подиху. Що сьогодні між собою говорять люди? Про звірячу несправедливість влади, про її гіпертрофовану скупість, схильність до розкошів і багатства будь-якими шляхами. Тому, перш за все, легітимність влади може бути отримана через справжню довіру людей, коли влада подивиться сама на себе і на своє оточення, порівняє себе по "гамбургському рахунку" з суспільством і очиститься від цього злодійкуватого оточення, від скверни, стане сама жити скромніше матеріально і багатше - духовно. Це непросто, але можливо.
Леді Показати IP 28 Грудня 2010 14:43
Дуже болюча проблема. В нас на роботі також керівник бюджетної установи забирає кошти у працівників - поставить більшу премію працівникам, а потім віддавайте декілька сотень (собі і так максимум ставить, ще й плюс здирницькі кошти!)!!! І як таких покарати? Якщо людина не вміє сама заробляти гроші, то краде їх у підлеглих! "Стид і срам"!!!
D Показати IP 28 Грудня 2010 14:54
Скажіть прізвище посадовця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus