USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Наближаємо перемогу»: поблизу Луцька на футбольному турнірі збирали гроші для 14-ї ОМБр. Фоторепортаж

28 Травня 2022 21:51
Поблизу Луцька, у селі Забороль, відбувся футбольний турнір, який продовжив благодійні акції «Наближаємо перемогу». Дванадцять команд з Волинської та Рівненської областей змагалися не лише за бронзовий, срібний та золотий кубки, а й допомагали Збройним силам України, а саме 14-й ОМБр. Організували благодійний турнір КЗ ДЮСШ №4 та департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Регламент турніру передбачав, що в одній команді на полі могло бути дев’ять гравців, а визначити переможця вони мали протягом двадцяти ігрових хвилин. Організатори відзначили, що такі турніри дуже корисні, адже не лише допомагають командам тримати себе у формі, а й дозволяють збирати кошт для українських воїнів, завдяки яким Волинь є відносно спокійною територією.
Відзначимо, що в турнірі взяли участь чимало спортсменів-професіоналів, серед яких і футболісти «Волині» та ексфутболіст Артем Федецький.

«Наш футбольний турнір став продовженням благодійних акцій «Наближаємо перемогу». Усі зібрані гроші передамо на потреби ЗСУ, а саме для нашої 14 бригади. Бо завдяки воїнам ми можемо проводити такі турніри та відносно спокійно почуватися на Волині», – зазначив директор КЗ ДЮСШ №4 Віктор Калюх.
Загалом у турнірі взяли участь дванадцять команд, які спочатку розіграли місця в групах, а потім, згідно зайнятих сходинок, вийшли у півфінали золотого, срібного та бронзового кубків.
«Радію, що нам вдалося організувати благодійний турнір із футболу аж серед дванадцяти команд. Було помітно, що футболісти скучили за грою, тож віддавалися на всі сто. І більшість нічийних результатів ігор – тому доказ. Внесок на турнір становив 500 гривень з команди, але футболісти й глядачі зібрали для волинських воїнів 10 тисяч 700 гривень, за що їм низький уклін», – поінформував один з організаторів турніру Андрій Собуцький.
Золотий кубок завоював «Акцент» (Княгининок). У півфіналі вони у серії пенальті обіграли напівпрофесійний «Вотранс». Долю золотого кубка також вирішила серія пенальті, у якій княгининці були влучніші за «Забороль». Срібний кубок виграв «Хавест- Агро» (Підлозці, Рівненська область), а бронзовий – «Торчин U-19».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus