USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

НАБУ не буде просити суд арештовувати майно Гладковського, – ЗМІ

4 Листопада 2019 21:13
Національне антикорупційне бюро (НАБУ) не звертатиметься до суду для арешту майна колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського.

Про це Українським новинам повідомило джерело в бюро.

«Санкція злочину, яке йому інкримінується, не передбачає конфіскацію майна, тому звертатися не будемо», – сказав він. За його словами, арешт його майна теоретично можливий за умови пред’явлення позову на потенційне відшкодування шкоди, проте поки про це не йдеться.

Нагадаємо, що 17 жовтня НАБУ затримало Гладковського, а НАБУ і САП просили суд заарештувати Гладковського із заставою у 100 мільйонів гривень.

Проте, 19 жовтня Вищий антикорупційний суд заарештував Гладковського на 2 місяці і встановив заставу в розмірі 10,6 млн гривень. Уже 21 жовтня Гладковський вийшов із СІЗО під заставу, а його захист оскаржить арешт. При цьому сам Гладковський вважає розслідування проти нього політично мотивованим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
так таки так Показати IP 5 Листопада 2019 07:33
Він і так постраждав-втратив посаду!! до ордена його!
А свінарчука Показати IP 5 Листопада 2019 10:00
Буде?!
та Показати IP 5 Листопада 2019 10:17
ніхто і не сумнівається що його випустять. нічого не міняється в країні. нащо ж арештовувати майно. нажите непосильним трудом. ?. Самий гуманний суд .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus