USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Надягли мішок на голову: У США копи вбили голого афроамериканця. Відео 18+

3 Вересня 2020 17:42
В американському місті Рочестер (штат Нью-Йорк) поліцейські задушили афроамериканця Деніела Пруда, якому під час затримання наділи мішок на голову і тримали кілька хвилин притиснутим до асфальту.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Democrat and Chronicle.

Інцидент стався ще 23 березня, за два місяці до вбивства іншого афроамериканця Джорджа Флойда, яке призвело до масштабних акцій протесту проти поліцейського свавілля. Однак відомо про нього стало тільки зараз.

Відзначається, що брат загиблого подзвонив в службу порятунку через те, що Деніел, який страждав психічним розладом, вибіг на вулицю голим. За словами очевидців, він бігав вулицею і кричав, що у нього коронавірус. Приїхавши на місце, співробітники поліції одягнули чоловікові спеціальний мішок на голову. Однак Пруд продовжував чинити опір, просячи дати йому пістолет. Після цього поліцейські притиснули його до асфальту і поставили коліно на спину. Через дві хвилини чоловік перестав подавати ознаки життя.

Чоловік помер в лікарні через тиждень, а судмедексперти назвали причиною смерті вбивство, вчинене в результаті асфіксії. При цьому експерти також відзначили у померлого загострення психічного розладу і отруєння фенциклідин. Після розголосу історії в ЗМІ, в Рочестері почалися демонстрації біля поліцейського департаменту.

Увага, відео містить сцени насильства і не рекомендується до перегляду особам, які не досягли 18 років, вагітним жінкам і людям зі слабкою психікою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олександр Показати IP 3 Вересня 2020 18:16
Звичайно, ознаки життя перестав давати через дві хвилини, помер через тиждень... Задовбали зі своїми "флойдами"
777 Показати IP 3 Вересня 2020 19:14
и че?как там оон,негодует?
А Показати IP 3 Вересня 2020 21:53
А держдеп так переживає, за права нещасних заокеанських білорусів і українців.... Воістину, найбркхливфша і найлицемірніша країна...
цукер до А Показати IP 4 Вересня 2020 15:23
після рашки
Джек Показати IP 4 Вересня 2020 16:58
ВСІ Ж ТУТ ХВАЛЯТЬСЯ ЯКА В АМЕРИЦІ ПОЛІЦІЯ,ЯК КРУТО ЩО ТАМ ТАКИЙ ПОРЯДОК.ВОТ ВАМ ПОРЯДОК.В НАС ТЕ САМЕ ХОЧЕТЕ?
Внук Показати IP 5 Вересня 2020 08:41
Люди, відкрийте очі і включіть мозок. Це постановка, щоб гої вбивали одні одних. З таким розумом як в сірої маси і третя світова не потрібна.
Народна прокуратура Показати IP 5 Вересня 2020 13:32
Механічна асфіксія - це, говорячи по-простому - задушення внаслідок дії фізичних чинників (руками, мотузкою, подушкою, водою). Як людина може загинути від удушення ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ !!! після того, як дії мали місце? Абсурдний діагноз. А взагалі до поліцаїв величезне запитання: чому абсолютно голого чоловіка тримали на асфальті стільки часу, адже видно, що на вулиці йде сніг? Чим це було виправдано?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus