USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Надійне джерело енергопостачання від компанії «Далгакиран»*

27 Березня 2019 15:12
ТОВ «Далгакиран компресор Україна» вже протягом 14 років (з 2005 р.) є офіційним Представництвом всесвітньовідомої турецької компанії «DALGAKIRAN» на всій території України, а також визнаним лідером вітчизняного ринку у сфері розробки, виробництва, продажу, монтажу, сервісного обслуговування, оренди якісних, високотехнологічних, надійних систем незалежного електропостачання та компресорного устаткування.

Безцінний практичний досвід технічних фахівців «Далгакиран» дозволяє реалізовувати для замовників проекти «під ключ» будь-якої складності, та надавати можливість наявним і потенційним споживачам 24 години на добу замовити та купити дизельну електростанцію в Україні або інше необхідне обладнання.
Вигідні рішення від «Далгакиран» по ДЕС

«Далгакиран» пропонує до продажу за ціною виробника і забезпечені його гарантією дизельні генератори (ДЕС) від DALGAKIRAN та інших провідних світових компаній. Доставка обладнання здійснюється в усі міста України, в тому числі: Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя і інші.

Постійно оновлюваний асортимент нашого магазину містить в собі дизельні електростанції і генератори промислові, стаціонарні, автономні, пересувні, переносні, мобільні, контейнерні, з автозапуском, однофазні, трифазні. Найбільший споживчий попит мають наступні установки:

- промислові дизельні генератори Dalgakiran потужністю від 10 до 2264 кВА, серій DJ-CP COOPER, DJ-PR PERKINS, DJ-DD DOOSAN-DAEWOO, DJ-VP з двигунами VOLVO-PENTA, DJ-MS MITSUBISHI, DJ-SC SCANIA, DJ-NT INTER (призначені для безперебійного і надійного енергозабезпечення великих та середніх виробництв);

- ДЕС Cummins Power, потужність від 16 до 3750 кВА, серій C3500 D5 – C3750 D5e, C2750 D5, C3000 D5, C2750 D5B та ін. (призначені для єфективного використання в самих різноманітних промислових напрямах);

- дизельні генератори (мініелектростанції) Dalgakiran потужністю 0.9 – 12.6 кВА, серія DJ-DG (призначені для потреб малого та середнього бізнесу, а також для побутових цілей енергозабезпечення);

- обладнання DALGAKIRAN для дистанційного моніторингу дизель-генераторів (призначено для віддаленого моніторингу та управління ДЕС в режимі реального часу).
Головні принципи вибору дизельних електростанцій

Поставивши собі за мету купити дизельну електростанцію, зверніть увагу на наступні важливі питання, які потребують точної відповіді, аби не помилитися с вибором обладнання. Коротко перерахуємо головні.

Вибір потужності

Одним з головних критеріїв правильного вибору ДЕС є точне розрахування її вихідної потужності, яка визначається із сумарної потужності всіх майбутніх навантажень. Для цього буде потрібен повний перелік об’єктів, які заплановано підключати до дизель електростанції та потужність кожного з них. При цьому необхідно пам’ятати, що навантаження з індуктивним характером споживають в момент включення приблизно у 7 разів більше потужності за номінальну.

Не менш важливо визначити, яким чином ДЕС буде отримувати перелічені навантаження – при одночасному включенні всіх споживчих об’єктів, або при поступовому.

Вибір режиму роботи ДЕС

Існують три режими роботи дизельного агрегату: основний, безперервний і резервний.

Основним режимом передбачено забезпечення об’єкта електроживленням за допомогою ДЕС, яка виступає основнимі єдиним джерелом енергопостачання при тимчасовому навантаженні з максимально припустимим перевантаженням у частці 10%, протягом 1 години, через кожні12 годин.

Резервним режимом передбачено забезпечення об’єкта електроживленням за допомогою дизельної електростанції при тимчасовому навантаженні у випадку, коли основна електромережа знаходиться в несправному чи аварійному стані. Істотним недоліком цього режиму є неприпустимість перевантаження устаткування.

Безперервним режимом роботи передбачено забезпечення об’єкта електроживленням за допомогою дизель електростанції, яка виступає основним і єдиним джерелом енергопостачання в умовах постійного навантаження.

Обираючи ДЕС, потрібно пам’ятати, що кожна її модель має свої власні показники потужності усіх трьох режимів, і їх необхідно враховувати саме за ваших технічних умов.
Вибір місця монтажу

Місце монтажу ДЕС також має значення, – якщо ви встановлюєте її на відкритому повітрі, то виконання такої електростанції повинно бути закритим (контейнер або кожух), аби погодні умови не впливали на функціональність обладнання. Для монтажу ДЕС у закритих приміщеннях обирайте агрегати у відкритому виконанні.

Стосовно інших питань ви завжди можете отримати вичерпні відповіді на них у спеціалістів «Далгакиран компресор Україна».

Переваги співробітництва з «Далгакиран компресор Україна»

Ми не обіцяємо, а робимо! Співпрацюючи з «Далгакиран», ви отримуєте суттєву економію часу і коштів у вигляді готового, найбільш ефективного комплексного рішення по дизельним електростанціям, яке супроводжується фахівцями компанії на всіх стадіях реалізації, включаючи поставку, монтаж, пуск та сервісне обслуговування обладнання. Наша головна ціль – задоволення потреб замовників у встановлені строки з мінімальними затратами й максимальною якістю!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 4 Вересня 2020 09:27
Ці дизельні генератори надійне добротне обладнання. Використовуємо його вже куілька років як частину комплексу разом з нашими насосами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus