USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Надійність та затишок в житлі комфорт-класу «Caramel Residence»*

22 Жовтня 2018 08:43
За 18 років роботи ПрАТ «ЛДБК» уже збудувало та ввело в експлуатацію більше двох десятків будинків у Луцьку. Тисячі сімей обрали комфортне життя у затишних помешканнях, збудованих компанією, яку знають і якій довіряють.

Зручність і комфорт, зелені зони, благоустрій, задоволені життям та доброзичливі мешканці – це те, за що обирають житло від ЛДБК. Адже більшість працівників компанії - лучани, і їм не байдуже, в яких умовах мешкатимуть їхні сусіди, родичі чи друзі.

Тому будувати як для себе, щоб у цих квартирах було комфортно виховувати дітей, відпочивати після важкої праці, зустрічатися з друзями – один із найважливіших принципів роботи Луцького домобудівельного комбінату. Якісні і екологічні матеріали, комплексний підхід до побудови інфраструктури, сучасні технології будівництва, затишне місцерозташування, безпека – ось критерії, якими керується компанія при будівництві житла.
Клієнти ПрАТ «ЛДБК» – активні люди, яким важливо, щоб усе було під рукою. Новобудови розташовані так, щоб магазини, заклади харчуванння, школи, АЗС, спортивні зали, розважальні комплекси були в кількахвилинній доступності.

Водночас міський комфорт тут поєднується із затишком. Хто з нас не мріє жити подалі від галасливих автострад та шуму центру міста, ближче до заміської тиші, не жертвуючи благами цивілізації?
ЖК «Caramel Residence» - сучасний комплекс, який зводиться обабіч зеленої паркової зони в одному з найкомфортніших мікрорайонів Луцька – на розі вулиць Конякіна та Гордіюк. Чисте повітря, неймовірні краєвиди, озеленення – те, чого часто не вистачає в урбаністичних пейзажах.
Тут приємно гуляти і релаксувати, зустрічатися з друзями. Завдяки зручній транспортній розв’язці гості можуть швидко приїхати до вас з будь-якого району міста. Кожен може обрати активне дозвілля та відпочинок на будь-який смак: зустрічі з друзями або ж барбекю у відведеній зоні, розмірені прогулянки парковими алеями чи легкоатлетична пробіжка та розминка на вуличних тренажерах. А надзвичайні інста-фото на фоні яскравих фасадів новобудови та продуманого і красивого ладшафту будь-якої пори року - забезпечені!
Разом з таким комфортним затишком є тут місце і побутовим зручностям: великий вибір магазинів та супермаркетів, розважальні центри, салони краси і спортивні зали, вуличні тренажери для вранішніх зарядок і атмосферні кав’ярні для посиденьок.


Водночас ЖК «Caramel Residence» - це втілення сучасних енергозберігаючих технологій, покликаних економити енергоресурси та кошти мешканців. Фасади будинку вже утеплені за сучасними технологіями Baumit, якісні вікна Rehau та двері Milano зберігатимуть тепло в оселях, а індивідуальне опалення забезпечуватиметься економними котлами Vaillant.
За вікнами новобудови постійно вирує життя, яскраве літо змінюється на золоту осінь, але принципи роботи ЛДБК залишаються такими ж незмінними: турбота про кожного мешканця, задоволення усіх потреб, надійність, комфорт та безпека. Перевірена часом якість - це те, за що тисячі лучан обирають своє помешкання від ЛДБК. Тому й не дивно, що у першому будинку всі квартири розкуплені. Тож варто поспішити, аби встигнути вдало інвестувати в майбутній комфорт і придбати житло в ЖК «Caramel Residence».
Продаж квартир у зеленому будинку вже стартував
Продаж квартир у зеленому будинку вже стартував
Так виглядатиме новий комплекс
Так виглядатиме новий комплекс
А так він виглядає зараз
А так він виглядає зараз
Робота кипить
Робота кипить
А діти облюбували майданчик Карамелька
А діти облюбували майданчик Карамелька
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанан Показати IP 24 Жовтня 2018 11:36
Великий плюс, - це паркова зона, дуже розвинена транспортна інфраструктура, ніяких піноблоків та силікатної цегли, Тільки ціна в них на сьогодні одна з найвищих у Луцьку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus