USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«У нас в країні весь бурштин – легального походження», – нардеп Розенблат

13 Червня 2018 19:16
Народний депутат Борислав Розенблат опублікував на сторінці в Facebook свої фотографії, на яких він зображений з величезним шматком поліського бурштину, інформує "Страна".

Фото народний обранець підписав "Скарби Житомирського Полісся".

Про походження рекордних розмірів каменю політик на сторінці в соцмережі не написав, але запевнив підписників, що бурштин видобуто легально.


18 жовтня в аеропорту «Київ» (Жуляни) під час спроби вилетіти до Німеччини був затриманий депутат Верховної Ради України Борислав Розенблат.

Раніше в НАБУ заявили, що нардепа Борислава Розенблата зняли з літака і обшукали, бо він, за даними слідчих, намагався вивезти матеріали, важливі для розслідування «бурштинової справи».

Він був фігурантом так званої «бурштинової справи». Йому закидали отримання $285 тис. хабара. Близько року тому в рамках розслідування про нелегальний видобуток бурштину на нардепа вийшла агент НАБУ. Вона назвалася представником компанії "Фуджейра" з ОАЕ, яка нібито мала намір видобувати й експортувати бурштин з Житомирської області. Депутат мав допомогти агенту отримати ліцензію на користування надрами та внести законодавчі поправки в Митний і Податковий кодекс спеціально під "Фуджейру", в тому числі щоб компанія платила меншу ренту за видобуток бурштину. Борислав Розенблат ці звинувачення відкидав.

Як повідомлялося

також, суд відмовився повертати сім'ї "бурштинового" нардепа Розенблата заставу в 7 мільйонів гривень.

Згодом, народного обранця визнали потерпілим у скандальній справі з хабарем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1 Показати IP 13 Червня 2018 20:03
Своїх не кидає система. Де кулик, де брильянтові прокурори ... всі в системі, не покарані, а ті хто їх брав давно на вулиці. І в цього асього є ім'я ... за яке ми всі проголосували колись.
Луцьк Показати IP 13 Червня 2018 21:56
Гарний, навіть не сотий приклад того, що і як у нас відбувається. Рухаємось в "правильному" напрямку... Боже бережи Україну!
Віталій Панасюк с.Су Показати IP 14 Червня 2018 23:14
...нема що і комкнтувати ... так як ви рила паршиві вже сорому не маєте!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus