USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп звернувся до Венедіктової, аби звільнила волинського прокурора, спійманого п’яним за кермом

14 Липня 2021 17:29
Народний депутат з Волині Ігор Гузь, член депутатської групи «Партія «ЗА Майбутнє» у Верховній Раді України, звернувся до генпрокурора Ірини Венедіктової, аби та взяла під контроль резонансну ситуацію щодо волинського прокурора Миколи Троцюка та звільнила його.

Нагадаємо, прокурор Володимир-Волинської прокуратури Микола Троцюк, якого у вересні минулого року спіймали п’яним за кермом, нещодавно поновився на посаді.

Натомість одному з поліцейських, який брав участь у затриманні п’яного прокурора, сьогодні Державне бюро розслідувань оголосило про підозру за статтею 162 КК України «Порушення недоторканості житла». Відео, яке на власному Youtube-каналі розмістило Інформаційне агентство Волинські Новини, набрало понад мільйон переглядів.
Так, Ігор Гузь з трибуни Верховної Ради України звернувся до генерального прокурора України Ірини Венедіктової: «Місто Нововолинськ – найбільше місто мого виборчого округу. Нещодавно там трапилася резонансна подія. На відео у YouTube, яке вже зібрало понад мільйон переглядів, прокурор Володимир-Волинської місцевої прокуратури Микола Троцюк п’яним втікав від патрульних поліцейських, які намагалися його затримати. Микола Троцюк намагався сховатися в будинку своєї тещі, після цього втікав на автомобілі, будучи в дим п’яним.

Коли його затримали, він чинив опір, відмовився здавати відповідні аналізи, але визнав на камеру, що є в нетверезому стані. Я дякую, що після цього інциденту прокурора звільнили з лав прокуратури. Але завдяки нашим «чесним» судам Миколу Троцюка поновили на посаді.

Далі на простих патрульних Богдана Найдюка та Віктора Циплакова здійснювався шалений тиск. Богдан звільнився з лав поліції, а Віктора Циплакова травлять через ДБР. Сьогодні суди травлять його за те, що він насмілився затримати п'яного місцевого прокурора».

Тож депутат звернувся до генпрокурора Ірини Венедіктової з проханням взяти під контроль цю резонансну ситуацію, аби такі прокурори, як Микола Троцюк, не працювали у лавах прокуратури, та зробити все можливе, щоб він був звільнений. Також депутат попросив не переслідував поліцейських та закликав керівництво патрульної поліції держави захистити колег.

На відео з 31 хвилини:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 14 Липня 2021 18:10
Так, дійсно дуже резонансна справа! А резонанс у тому, чому це чмо ще не сидить!?
Хех до Лучанин Показати IP 15 Липня 2021 10:52
Воно ще й погрожувало всім. А бач як все повертається ...
Іван Показати IP 14 Липня 2021 18:19
Ай да Миколка ай да молодець, найвідоміший з прокурорських!
123 Показати IP 14 Липня 2021 18:30
Ну і злобний гном цей Троцюк. Поновився на роботі та сиди тихенько, але ж ні, треба показати своє чорне нутро, наказати обідчиків
Лікар Показати IP 14 Липня 2021 20:49
Гнида прокурорська. Землі під собою не чує......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus