USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нардепу, який просив через посередника $13 тис., повідомили про підозру

17 Вересня 2020 16:50
Народному депутату Олександру Юрченку повідомлено про підозру в отриманні неправомірної вигоди і підбурюванні до надання хабара.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора в четвер, 17 вересня, передає Корреспондент.

За даними слідства, нардеп у завуальованій формі попросив надати йому через посередника хабар в 13 тисяч доларів за внесення пропозицій до законопроекту і в подальшому 200 тисяч доларів для підкупу народних депутатів – членів Комітету за голосування за надані ним пропозиції.

В середині серпня правоохоронцями зафіксовано факт передачі та отримання народним депутатом через посередника першої частини обумовлених коштів.

Нагадаємо, 15 вересня було повідомлено про підозру посереднику – помічнику народного депутата Івана Фіщенка в пособництві в одержанні неправомірної вигоди (ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 368 КК України).

Вищий антикорупційний суд заарештував його із заставою в 1,5 млн гривень, він вже вніс цю суму і залишив СІЗО.

Відзначимо, сьогодні Юрченка виключили з фракції «Слуга народу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Вересня 2020 20:12
По Юрченко. Ну и его тоже понять как бы можно. Воруют бабки, значит, всей фракцией, а сидеть должен только он? В общем, плюс еще один депутат для "За майбутнє".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus