USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Насірову продовжили запобіжний захід ще на два місяці

19 Січня 2018 20:31
Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді застави відстороненому голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову до 19 березня 2018 року, передає УНН.

Згідно з рішенням суду, строк запобіжного заходу Роману Насірову продовжили ще на два місяці - до 19 березня 2018 року.

Також суд поклав на обвинуваченого низку процесуальних обов’язків, а саме носити електронний засіб контролю, здати паспорти на виїзд за кордон, виїжджати за межі Київської області.

Нагадаємо, 28 липня Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершила розслідування кримінального провадження стосовно Насірова.

Йому інкримінують зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаним з народним депутатом Олександром Онищенком.

Раніше Насіров просив детективів Національного антикорупційного бюро повернути йому закордонний паспорт. Він надав слідству документи, які підтверджують нагальну потребу виїзду за кордон на лікування. НАБУ відмовило фіскальнику і заблокувало його виїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus