USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Наступний буде присвячений перемозі»: у Луцьку рятувальники влаштували благодійний велопробіг «FIREВЕЛОDRIVE». Фото

20 Серпня 2022 11:23
Волинські рятувальники влаштували 35-кілометровий благодійний велопробіг «FIREВЕЛОDRIVE – наближаємо перемогу України», всі зібрані гроші з якого підуть на майбутню перемогу України у війні з російським окупантом.

Дійство, присвячене 31-й річниці Незалежності України, відбулося 20 серпня. Участь у велопробігу могли взяти люди, яким виповнилося 18 років та які мають відповідну фізичну підготовку, адже маршрут був доволі нелегкий.

Попри це, біля Головного управління ДСНС у Волинській області зібралися десятки велосипедистів, аби долучитися до благодійного велопробігу. До слова, реєстрація коштувала 250 гривень.
Начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук привітав учасників велопробігу: «Я вдячний усім учасникам, які беруть участь у сьогоднішньому велопробігу. Я бажаю вам, щоб ви подолали маршрут без травм, адже у цьому велопробігу будуть лише переможці, переможених не буде. Так само і Україна здобуде перемогу над агресором».
Заступниця керівника Волинської обласної військової адміністрації Вікторія Левчук висловила сподівання, що наступний пробіг буде присвячений перемозі України.

«Кожного року ми з великою любов’ю святкуємо День Незалежності. Цього року 31-ша річниця. Вона є складною для кожного з нас, бо ми відчули біль втрати. Але це нас всіх згуртувало та показало, що дух української нації незламний. Нас не можна підкорити і ніхто ніколи цього не зробить. Зупинити розвиток процвітаючої української нації неможливо. Я хочу побажати вам якнайшвидшої перемоги та мирного неба», – сказала Вікторія Левчук.
Радник голови Волинської обласної ради Олександр Кулаков відзначив, що сьогодні важко переоцінити той внесок, який кожен з рятувальників, військовослужбовців, поліцейських робить задля наближення спільної перемоги. Він подякував їм за роботу та побажав, щоб їх оберігав Господь.
Після вітальних слів велосипедисти вишикувалися на старті та розпочали долання 35-кілометрової дистанції. Маршрут благодійного велопробігу стартував з вулиці Електроапаратної та пройде селами Струмівка, Піддубці та Звірів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
На порозі вср.... ! Показати IP 20 Серпня 2022 13:57
Хороша затія ! Але пан генерал і чиновники з ОДА свою участь у веломарафоні продемонтрували тільки на колективних фото ! Покрасувались перед мікрофоном, генерал осідлав ровера, але далі від воріт ніхто з них не спромігся виїхати ! Мені 70 років і я сумлінно крутив педалі усю дистанцію, а вони - не сіють, не пашут, не строят, а просто гордяться общєствєнним строєм ! Якшо раптом таким рятівникам, не дай бог, доведеться когось спасати, то судячи з їхніх фізичних кондицій швидше я їх спасу, ніж вони мене !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus