USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Нацкомісія з моралі «проревізує» дитячі мультфільми

15 Серпня 2012 12:23
Національна комісія з питань захисту моралі скликає спеціальне засідання, щоб подивитися, як низка популярних мультфільмів впливає на дітей.

Про це пише «Українська правда».

Підставою для такого рішення стала інформація, розміщена в брошурі, яка «гуляє» інтернетом. Автори стверджують, що дослідження популярних серед дітей мультфільмів «Губка Боб», «Лунтік», «Маша і Ведмідь», «Телепузики», «Покемони», «Сімпсони» несуть реальну загрозу дітям.

Зокрема, згідно з дослідженням, ці мультфільми – «це експеримент над дітьми, в результаті якого з дітей та молоді сплановано формують злочинців та збоченців».

За словами психолога Ірини Медведєвої, яку цитують у брошурі, 3-5-річні діти після перегляду таких мультфільмів «кривляються в присутності малознайомих дорослих, дражняться, голосно регочуть, демонстративно повторюючи різні безглуздя».

Щодо «Телепузиків», то, згідно з дослідженням, «це послідовне створення людини-дебіла, яка буде сидіти біля екрану з відкритим ротом і ковтати будь-яку інформацію», що формує «психологію невдах» та пропагує гомосексуалізм.

Популярний мультфільм «Покемони», на думку авторів дослідження, «привчає дітей до садизму, негативно впливає на емоційний, фізичний та етичний розвиток дітей». Також нібито були зафіксовані випадки, коли діти Туреччини уявляли себе покемонами і вистрибували з вікон.

Улюблений дитячий персонаж Губка Боб нібито виховує у дітей гомосексуалізм та призводить до «отупіння» дітей.

Герої «Маші і Ведмедя» та «Шрека» також пропагують садизм, збочення, спотворюють стосунки у родині тощо. Однак, «найбільш небезпечним знаряддям статевої ідентифікації дитини є популярні японські мультики «Аніме», ‒ йдеться в дослідженні.
А мультфільми Діснея дослідники називають «порнографією», «смакуванням зла», «дитячими гей-парадами».

Серед мультиків, які, згідно з результатами дослідження, не рекомендують до перегляду – «Вінкс», «Мадагаскар», «Вулиці Сезам», «Робоцип», «Вавілон-5», «Критик», «Південний парк», «Міккі Маус», «Попелюшка», «Красуня і чудовисько», «Гуффі і його команда», «Король лев», «Книга джунглів», «Дамбо», «101 далматинець», «Піннокіо» тощо.

Автори дослідження, імена та прізвища яких, до слова, не вказані, закликають громадськість звертатися до президента, депутатів Верховної Ради, Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення з метою заборони перелічених мультфільмів в Україні. Зразки листів для громадян наведені в брошурі.

Брошура з дослідженням розміщена на сайті «Під Покровом пресвятої Богородиці», який веде Українська правовірна Греко-католицька церква.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
VSC Показати IP 15 Серпня 2012 12:33
Маразм крепчал.
Поміркований Показати IP 15 Серпня 2012 13:39
Пропоную також припинити транслювання засідань верховної ради і кабміну як передач, що псують психічне здоров`я українців.
Лампоне Показати IP 15 Серпня 2012 14:24
"«Міккі Маус», «Попелюшка», «Красуня і чудовисько», «Гуффі і його команда», «Король лев», «Книга джунглів», «Дамбо», «101 далматинець», «Піннокіо» тощо."....а ці чим невгодили? Дурдом.
Чеширский Кот Показати IP 15 Серпня 2012 14:35
Помню, недавно на ВН была статейка, что голландцы запретили "Гостью из будущего". Голландцы, понятно что курят, а вот что курит комиссия по морали и авторы брошюры?
))) до Чеширский Кот Показати IP 15 Серпня 2012 19:17
про голландцев это фейк был, а все раструбили. что касается наших ипанутых насскомиссий, там шо хош мож быть.
Александр Показати IP 15 Серпня 2012 16:14
Голландцам тогда точно " Приключения Электроника" придутся по душе: там два красивых мальчика)))))
tolik Показати IP 15 Серпня 2012 18:31
ну і заодно нехай "проревізують" російські серіали (зняті нашвидкоруч)і, особливо, фільми про усіляких рекетирів, бандюків, убивства, ментів і т.д. і т.п. тошнить вже від цих тупих серіалів!!! чому вони вчать і що виховують???
tolik Показати IP 15 Серпня 2012 18:41
а, іще, забув... чого ж це вовк весь час ганяє за зайцем? (ну, постривай!) ;) геї, педофілія чи зоофілія? немає в списках "тома і джері"? чи "бременських музикантів"? чи, наприклад "злюків бобрів"... коротше, чергове замилювання очей і відмивання бабла!
Лучанин Показати IP 15 Серпня 2012 23:47
І мені ці мультики подобаються, але є одне но! В моєму віці психіка в мене вже сформована і я можу відрізнити нормальні речі від ненормальних. Діти ж цього зробити не можуть і сприймають показане в мультиках за "чисту монету". Звідси і відхилення в психіці, до речі, нажаль, на все життя. А потім запитуємо чому діти батьків, вчителів, однолітків, та й взагалі нікого не поважають і чворять жахливі речі. До речі, Поміркований теж гарну ідею висказав. Місяць цих ... не дивився - краще почувати себе навіть став. Не думаю що співпало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus