USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Навчальні заклади Рівненської ОТГ отримали оргтехніку та апаратуру

17 Лютого 2019 14:19
Педагоги Рівненського ліцею та Забузького дитсадка звернулися до громадської приймальні народного депутатаІгоря Гузя: перші просили допомогти з придбанням оргтехніки, другі — із забезпеченням музичною апаратурою. Кошти на ці потреби за пропозицією парламентаря були передбачені у рамках субвенції з держбюджету на соціально-економічний розвиток, пише Кордон.

Отож, віднедавна матеріально-технічна база Рівненського ліцею поповнилася телевізором, ноутбуком, проектором та двома принтерами. Окрім того, для капітального ремонту навчального закладу вже найближчим часом за рахунок вищезгаданої субвенції надійде 400 тисяч гривень.

Має тепер новеньку апаратуру — колонку з підсилювачем та мікрофони — дитсадок села Забужжя. У подальшому її використовуватимуть під час проведення різноманітних заходів. Щоб передати техніку навчальним закладам і заодно поспілкуватися з педагогами, до Рівного і Забужжя завітали помічник нардепа Ігор Торба і керівник громадської приймальні Інна Дідух. До слова, у Забужжі того дня проходив ще й творчий звіт навчальних закладів та художніх колективів, тож настрій у глядачів, які вщерть заповнили зал місцевого будинку культури, був піднесеним.


“Наша команда завжди старається максимально підтримувати освітянську галузь, адже це — чи не найважливіша інвестиція — у наше майбутнє”, — зазначив Ігор Торба.


Загалом за період роботи Ігоря Гузя у парламенті для потреб села Рівне з державного бюджету було залучено понад півмільйона гривень, для Забужжя — понад 650 тис. грн., а в цілому для усіх населених пунктів Рівненської ОТГ — 2,9 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вчитель з Рівного Показати IP 17 Лютого 2019 16:43
відколи в с.Рівне з щколи став ліцей????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus