USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найбільш масштабний житловий проєкт Волині: глибокі ідеї та високі цілі

22 Жовтня 2021 13:58
Масштабність та ідейність – ось, про що говорить нам останнє десятиліття. Постійно хочеться шукати чогось значимого й змістовного. Адже людство втомлюється від банального буття та споживання в усьому – від щотижневих забав в соціальних мережах до однакових, як по не дуже вдалому зразку, будинків.

Населення у світі збільшується, а разом із ним зростає будівництво житлових комплексів, які різняються часто лише назвою, та й то не завжди. Більшість із таких багатоповерхівок із гламурними іменами не мають за собою ні ідеї, ні масштабів, яких уже вимагає 2021 рік. Тому хочеться шукати не просто дешеву квартиру, оптимальні планування чи непоганий вигляд з вікна, який скоро закриється новим комплексом, хочеться концепту, ідеї, значимості.

У столиці концентрація масштабних та ідейних комплексів більша, там є ціле місто в місті – «Комфорт Таун», масштабними у плані сервісу можна назвати «Chicago», у плані зеленого підходу до життя мешканців – «O2 Residence». Однак подібні історії є не тільки в Києві.

У Луцьку є житловий район «Сімейна Фортеця. Гордість», котрий ставить перед собою цілу низку екологічних цілей. По-перше, це один із небагатьох саме районів, а не маленьких комплексів, по-друге, на меті – компенсація лісу, котрий вирубався в цьому регіоні десятками років.
По розміру району та великого внутрішнього парку – це найбільш масштабний проєкт у Луцьку та області. А в цих масштабах є ще й зміст і благородні цілі.
Звісно, не всі забудовники здатні створювати масштабно, будувати цілі райони, однак у рамках своїх компетенцій долучатися до важливих соціальних і екологічних ініціатив таки можуть. Бо масштаб не тільки в розмірі, але й у глибокій ідеї, що будує майбутнє сучасного середовища.

*Матеріал розміщено на правах реклами
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus