USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Найвідоміший веб-дизайнер Росії Артемій Лебедєв «відзначився» у Луцьку нецензурщиною. ФОТО

20 Серпня 2009 11:57
Знаменитий російський веб-дизайнер та блогер Артемій Лебедєв здійснює «Етнографічну експедицію» по Україні. Обласному центру Волині відомий росіянин залишив досить оригінальний «подарунок», - повідомляють 20 серпня «Волинські Новини».
 
У Живому Журналі пан Лебедєв розмістив фото власного позашляховика під назвою «Кукусик» на фоні розбитої машини. Світлина, як можна легко здогадатися, зроблена на відрізку автомагістралі Рівне-Луцьк у Ківерцівському районі Волині.
 
Далі, як пише Артемій Лебедєв (цитується мовою оригіналу, – «ВН»):
 
«В Луцке (ждынц) на стене замка присоединился к двухсотлетней традиции оставлять автографы на кирпиче. Надеюсь, мой высококультурный акт поспособствует скорейшему признанию русского языка вторым государственным на Украине. А то шо це за [вирізано, - нецензурщина] получается - русский государственным не является, а украинский кабинет министров указы издает, как правильно по-русски говорить «на Украине».
 
Російський веб-дизайнер розмістив і фото, де показано, як він власноруч малює на стінах Луцького замку нецензурне слово з трьох літер.
 
Наступного дня пан Лебедєв у ЖЖ написав:
 
«Моя вчерашняя публикация кирпича Луцкого замка замкнула контакты у людей с повышенным чувством собственного достоинства и пониженным интеллектом. В Луцком замке, наверное, миллион кирпичей. Из них все, до которых может дотянуться рука человека, подписаны гвоздями и монетами - автографы XVIII, XIX, XX и XXI веков. Слово [вирізано, - нецензурщина] на стене замка встречается через каждый метр.
 
Один из безграмотных защитников решил отомстить за поруганную честь прямоугольного бруска из обожженной глины, написав слово [вирізано, - нецензурщина] краской из баллончика на борту Кукусика. И быстро-быстро ускакал в кусты.
 
Персональное сообщение граффитчику-прыгуну: мудила, съезди в Луцк, познакомься с историей своей страны сначала».
 
Ці записи Артемія Лебедєва, які він розмістив у власному блозі, викликали жваве обговорення у інтернет-просторі. Частина користувачів Всесвітньої павутини схвалює вчинок блогера у Луцьку, а інша - ні. Що стосується нецензурного напису на джипі росіянина, то він так і не надав підтвердження цьому факту у вигляді фото.
 
Про пересування пана Лебедєва територією України, і, зокрема Волинню, користувачі інтернету дізнаються через сервіс «Маріа. Експедиції». З нього можна дізнатися, що російський інтернетник добряче «попетляв» Луцьком...
 
Довідково:
 
Поїздка Артемія Лебедєва Україною розпочалась 15 серпня і має закінчитись 3 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Назар Правда Показати IP 20 Серпня 2009 12:32
Це черговий провокатор з Россії, на кшталт Михайла Лєоньтєва та інших, що дозволяє собі, вдягаючи українську вишиванку і комфортно почуваючи себе у демократичній державі, публічно "розпалювати" питання двомовності в Україні та нібито пригнічення росіян аналогічними викидами. А "позерство" зі стінами в Луцькому замку - це взагалі ознака прихованої меншовартості російського гостя, писати слово "..." на стіні і піддавати це суспільному розголосу...Вибачте, такі речі навіть не коментуються. Я не здивуюся, якщо завтра пан Лєбєдєв не викине чергову провокацію масштабнішу за "перфоменс" у Луцьку... Класна публікація
Анонім Показати IP 20 Серпня 2009 12:43
в них з Кірілом був чітко прописаний маршрут... як для Лєбєдєва - то не дивно. Цей жидок є давнім провокатором в рунеті - те, що він робить зараз, свідчить, що жити в інтернеті неможливо... час од часу треба виходити в off-line
Анонім Показати IP 20 Серпня 2009 12:46
Не вижу причин шум поднимать. Ну, нацарапал парень свое имя на кирпиче, и что?
Андрій Показати IP 20 Серпня 2009 12:47
Ех, знали б раніше - мона було б зловити і в дьогті вимазати! Я б лічно - тримав би його за вуха!
Місько Показати IP 20 Серпня 2009 12:59
Річ в тім, що на замкових стінах справді "х.." пишуть через метр. Трохи рідше - польські еквіваленти. Давно вже пишуть. І чомусь попередніх авторів написів ніхто за вуха не тримав і дьогтем не мазав. Традиція є традиція, і Лєбєдєв - справді не рядовий провокатор - просто звернув на неї увагу. Молодець.
Анонімт Показати IP 20 Серпня 2009 16:00
to Місько: інше бидло, яке обписало словом *** стіни, не хизувалось цим в неті, і не строїло з себе велике цабе. Бидло воно і в Африці бидло! Вишиванку з нього здерти, щоб не ганьбив, хай краще одягне шапку-ушанку і на балалайці грає
Мені 40 років Показати IP 20 Серпня 2009 22:31
Пообіцяла, що більше коментів на ВН не писатиму - ріжуть модератори, але тут не втрималась. Згідна, справжній черговий "гумовий виріб" (як "руський" Леонтьев "Однако", якщо не помилилася). Не звертайте увагу. Наша українська реклама працює. Навіть відсталі москалі їдуть на западенщину.
Відвертий Показати IP 21 Серпня 2009 00:42
На лобі знахабнілому жлобу-москалю вирізати слово із трьох літер і пустити у мандри "дабы дурь была видна". Так і колись перевдягались у вишиванки москалі і під виглядом патріотів українців вирізали цілі родини, вбивали, нищили все святе - робили рани-царапини в душах наших дідів і батьків, а кровоточать до цього часу у нас і наших дітях. Тому на подібні вихватки у всіх нас реагування повинно бути одне - гідне великого народу з прадавніми традиціями честі і гідності.
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 09:33
потрясающая публикация ))) приехал х..., увидел свое имя на стенах замка ))) и что? стоило об этом ему катать в ЖЖ? не преувелививайте его значение в мировой истории )))
Економ Показати IP 21 Серпня 2009 10:40
"Вишиванку з нього здерти, щоб не ганьбив, хай краще одягне шапку-ушанку і на балалайці грає"... і додати валянки на ноги та національний російський напій для повного колориту! І підпис: "Элита русской нации..."
UАнонім Показати IP 21 Серпня 2009 15:59
Що тут дивуватись, а що ж ще міг написати москаль?.... :))))
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 17:53
Факт лише підтверджує народну мудрість: "Москалі матом не лаються а розмовляють" Це їхній менталітет
Українець Показати IP 22 Серпня 2009 16:41
розстріляти цього москаляру превселюдно!або за яйка підвісити вверх ногами!!!
Анонім Показати IP 27 Серпня 2009 12:24
http://tema.livejournal.com/432094.html?thread=217256158#t217256158
Анонім Показати IP 27 Серпня 2009 12:27
Графітчик був зі льова. А машина розбита на виїзді з села Дерно.
яся Показати IP 13 Листопада 2014 20:50
ой, да он же дурак дураком. раскрутился потому что помогли. теперь себя возомнил кем-то там. но по сути это неудовлетворенный, закомплексованный мудак, знающий одно слово "х*й".
Ірина Показати IP 17 Лютого 2016 10:25
А мені ось цікаво: навіщо росіянин, який так ненавидить Україну їздить і вивідує усі наші секрети? То ж ясно, це просто мандрує, а саме вивідує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus