USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Не пройшло й року: лучани скаржаться на відремонтований двір

13 Червня 2018 12:51
Менше, ніж через рік після закінчення капітального ремонту в луцькому дворі на вулиці Кравчука уже пошкодився асфальт – на покритті утворилися численні ями. Гарантійний термін робіт, своєю чергою, складає 5 років.

Як розповів голова постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження Андрій Козюра, 13 червня депутати здійснили виїзди за трьома адресами відповідно до звернень громадян.

Першою за зверненням мешканців ОСББ «Щаслива дорога, 20» члени комісії оглянули прибудинкову територію на вулиці Стара дорога, 20.

«Там немає ніякого благоустрою, ні зовнішнього освітлення, ні дитячого майданчика. Також забудовник, попри обіцянки, не провів зливової каналізації. Тобто забудовник фактично не виконав своїх обов’язків», – сказав Андрій Козюра і додав, що на наступне засідання комісії для вирішення ситуації буде запрошено як мешканців, так і забудовника.

«Зі слів мешканців і забудовника, вони знаходяться у процесі переговорів», – наголосив Андрій Козюра.

Також депутати оглянули прибудинкову територію на вулиці Кравчука, 10, 12. Минулого року там проходили капітальні ремонтні роботи, однак через те, що підрядник неналежно виконав асфальтну укладку, покриття швидко пошкодилося – утворилися численні тріщини та ямки. У зв’язку з цим департамент ЖКГ склав відповідні дефектні акти.

«Гарантія на роботи має становити 5 років. Тому ми або змусимо підрядника ліквідувати дефекти, або ж він більше не зможе брати участь у тендерах від міської ради», – зазначив Андрій Козюра.

Ще одна скарга надійшла від власників ділянок на вулиці Даргомижського, 7, 9. Йдеться про будівництво по межі земельної ділянки, а також про невідповідно укладені документи. Аби краще розібратися в ситуації та прийняти остаточне рішення в цій справі на наступне засідання комісії запросять підрядника, а також відповідні контролюючі органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мосад Показати IP 13 Червня 2018 13:18
Пройшла інформація, шо хтось тачкою вночі асфальт з вул. Кравчука до будинку у Підгайці возив !
Вася до Мосад Показати IP 13 Червня 2018 15:40
знову ФСБ вставляє палки в колеса...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus