USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Не зубрив»: випускник з Волині написав НМТ на 600 балів

9 Липня 2023 20:49
Про свого талановитого випускника Дмитра Парія, який за результатами мультипредметного тесту набрав максимальну кількість балів, розповіла заступниця директора з виховної роботи Горохівського ліцею №2 Марія Ковальчук.

Про це повідомляє Волинь-нова.

Освітянка поділилася міркуваннями й думками колег про те, яким потрібно бути, щоб досягти таких високих результатів.

Дмитровій наполегливості вчителі не переставали радіти з першого до випускного класу. Викладачі з усіх предметів захоплювалися тим, що для цієї дитини не існувало невиконаних домашніх завдань навіть найвищої складності. При цьому учень вирізнявся самостійністю й оригінальністю підходів до теорії чи практики. Не зубрив, а запам’ятовував, вибудовуючи логічні зв’язки, цікавився науковими новинками.

Читати ще: «Спочатку не повірила»: випускниця з Волині розповіла, як склала НМТ на 600 балів

Не минало жодного року, щоб Дмитро Парій не здобув перемог на навчальних олімпіадах шкільного, районного, обласного чи всеукраїнського рівнів. Траплялося, що конкурси, наприклад, з англійської мови чи з інформатики збігалися в часі, то Дмитрові, який радо попрацював би й успішно впорався б у двох батлах, доводилось робити вибір. Перемоги зазвичай здобував із програмування та інформаційних технологій.

«Він завжди впевнений у своїх знаннях, і – що особливо приємно – вдячний усім учителям. Цей юнак вихований і скромний. Педагоги сподіваються, що життя відкриватиме перед юним інтелектуалом нові обрії ще й як перед хорошою людиною з гідним вихованням та манерами джентльмена. Нехай щастить тобі, наш юний друже! Вітаємо, гордимося й завжди чекаємо в рідній школі», – побажала успіхів Дмитрові й усім випускникам ліцею від колег-освітян Марія Ковальчук. І з гордістю додала, що випускниця ліцею Ірина Корінецька отримала 200 балів з української мови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олена Показати IP 12 Липня 2023 22:42
Дмитрику, ти надзвичайний! Щасливої долі й подальших приводів для радості!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus