USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

«Небезпека може очікувати нас будь-якої хвилини», – міський голова закликав лучан не нехтувати сигналом про тривогу

6 Березня 2022 20:27
Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав мешканців громади бути максимально уважними та не нехтувати сигналом оповіщення про тривогу.

Небезпека може очікувати нас будь-якої хвилини, наголосив він у зверненні 6 березня о 19:00.

«Загроза ракетного або бомбового удару на будь-яке місто України, зокрема наше, в ці дні є доволі високою. Прошу не легковажити та поставитися серйозно до цієї інформації. Будь ласка, як тільки ви чуєте звук сирени, спрацьовування системи оповіщення, необхідно негайно спускатися в укриття або інше місце, яке може слугувати укриттям», – сказав Ігор Поліщук.

Він нагадав, що сигнал про тривогу є довгим, а про закінчення тривоги – коротким.

Сигнал оповіщення подають через сирени, встановлені в місті, на телеканалах «Аверс» та «12 канал», в Телеграм-каналі «Оповіщення Волинь» і мобільному додатку «єТривога».
Читати ще: «Напрацьовуємо план евакуації нашого міста», – Луцький міський голова

«Зараз потрібно бути особливо уважними та обережними, не нехтувати сигналами про тривогу. І як тільки ви чуєте такий сигнал – не зволікайте і відразу дійте», – наголосив міський голова.

Нагадав, що на сайті міськради розміщено перелік укриттів, окрім того, є їх інтерактивна мапа. Також храми міста облаштували укриття у своїх приміщеннях. Їх адреси – в загальному переліку укриттів.

«На превеликий жаль, спрогнозувати сьогодні розвиток подій, дії ворога неможливо. Тому ми мусимо бути напоготові», – акцентував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus