USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Нечистоти зливають просто на поля: перевірили стан очисних споруд на території Липинської ОТГ

15 Червня 2020 17:01
У Луцьку при певному напрямку вітру відчувається каналізаційний сморід на проспектах Відродження та Соборності та прилеглих до них вулицях. У зв'язку з цим перевірили стан очисних споруд на території Липинської ОТГ.

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці очільниця відділу екології Луцької міської ради Оксана Тарабанюк.

У зв’язку із надходженням до групи оперативного реагування міської ради звернень окремих мешканців міста щодо смороду в різних районах міста триває робота тимчасової комісії з перевірки таких звернень, встановлення джерел та причин смороду та його усунення, якщо звернення підтвердилось.

При певному напрямку вітру каналізаційний сморід час від часу відчувають мешканці пр. Відродження. пр. Соборності та прилеглих вулиць, а тому робоча група перевірила стан очисних споруд на території Липинської ОТГ.

По факту огляду встановлено, що як і в Княгининку, т. зв. очисні споруди є загальнодоступною територією, не огороджені, відкритого типу. Злив з асенізаційних машин відбувається без будь-якого контролю, просто на так звані «фільтраційні поля». На момент огляду даної території зафіксовано плями від злитих нечистот на ґрунті та в недобудованих бетонних відстійниках. Огляд місця показав, що злив нечистот на даній території відбувається систематично.

З метою встановлення власника даних споруд та припинити несанкціонований злив нечистот направлено листи до Луцької районної державної адміністрації та управління патрульної поліції у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 15 Червня 2020 17:42
Багата ОТг ми проти приєднання до луцька ахахах
Поля Показати IP 15 Червня 2020 18:20
От Вам і самодостатня ОТГ. Діти вчаться в наших закладах, ходять в наші садочки, лікуються в наших лікарнях, а всі податки з Модерна, де працює 90% лучан йдуть в Підгайці, а все з Епіцентра, де також 90% лучан - в Ліпіни. А як заборонити вивіз лайна на власні поля Ф немвє духу, чи вчасно проплачують.
Оксана Показати IP 16 Червня 2020 09:19
В Липинах ніяких запахів не відчувається,а в Луцьку на Відроження можливо сморід від Сапалаївки,нехай перевіряють хто скидає нечистоти в річку в центрі Луцька.До чого тут Липини.Якби якісь запахи були то люди в Липиних відчували ,та не мовчали б. У нас чисте повітря,хіба що трохи від Тигреса буває,(від виробництва пластмасових іграшок),так податки не в селі,а в місто платять.
Ната Показати IP 16 Червня 2020 09:22
Дивно, в Липинах ніхто не відчуває сморід, а пів Луцька задихається.Хоча бувало, і не раз, в усіх районах міста не має чим дихати.Це теж Липини? Не зрозуміло, до чого тут приєднання до міста і робота містян в Модерні і Епіцентрі? Більша частина Липинців працює в місті, і податки йдуть туда.!!! Думайте,що пишите

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus