USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Неміроф», «Медоф» та «Хортиця»: лучанин виготовляв «палену» горілку

11 Липня 2020 23:29
Лучанин виготовляв алкоголь та купував підроблені акцизні марки, аби продавати горілку під виглядом відомих брендів, зокрема «Неміроф», «Медоф» та «Хортиці».

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, з серпня 2019 року по лютий 2020 року обвинувачений купував та зберігав підроблені марки акцизного податку, щоб використовувати їх при продажі, маркуючи ними незаконно виготовлені алкогольні напої. Підроблені марки чоловік купував у невстановленої особи з Ковеля. Їх йому привозили додому, де він наклеював марки на пляшки з раніше виготовленою горілкою.

У ході досудового розслідування 27 лютого працівниками СУ ФР ГУ ДФС у Волинській області проведено огляд житлових та нежитлових приміщень за адресою проживання обвинуваченого.

Зокрема, під час обшуку було виявлено та вилучено 40 пляшок об`ємом 0,5 л марки «Медоф» повністю заповнених прозорою рідиною, обклеєних смужками паперу, що зовні схожі на марки акцизного податку, 2 пляшки об`ємом 0,5 л марки «Неміроф», 40 пляшок об`ємом 0,5 л марки «Улюблена», 20 пляшок об`ємом 0,5 л марки «Хортиця», 20 пляшок об`ємом 0,5 л марки «Первак». Окрім того, правоохоронці вилучили 15 пластикових пляшок об`ємом 1,5 л повністю заповнених рідиною коричневого кольору та 105 пустих пляшок різних торгових марок.

До того ж, обшук провели й у приміщеннях за місце проживання доньки. Тут було виявлено та вилучено 40 пляшок об`ємом 0,5 л марки «Медоф», 200 пляшок об`ємом 0,5 л марки «Неміроф», 140 пляшок об`ємом 0,5 л марки «Козацька рада», 20 пляшок об`ємом 0,5 л марки «Хортиця класична», 40 пляшок об`ємом 0,5 л марки «Хортиця «Black & Gold». Також були виявлені каністри заповнені рідиною з запахом спирту.

Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Суд призначив чоловік покарання у виді позбавлення волі на чотири роки з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів. Однак змінив покарання на умовне терміном на рік.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Невідомий Показати IP 22 Грудня 2022 20:00
На фото значно більше чим вказано у сттаті, порішалось так само як Міжрегіонали рішають)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus