USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Неприємні запахи в Луцьку могло спровокувати підприємство, яке виготовляє біоетанол

26 Квітня 2017 10:37
Основною ймовірною причиною неприємних запахів у Луцьку називають діяльність підприємства, яке виготовляє біоетанол в місті.

Про це стало відомо під час засідання 23 чергової сесії Луцької міської ради 26 квітня.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук перед початком засідання нагадав, що останні два тижні в лучан викликають дискомфорт неприємні запахи в місті. З його слів, найімовірнішою причиною цього явища може бути діяльність підприємства, яке у Луцьку займається виробництвом біоетанолу. У зв’язку з ситуацією в місті, Ігор Поліщук звернувся до головного санітарного лікаря України та Дердпродспоживслужби.

Він повідомив, що вчора на згаданому підприємстві відбулася перевірка. Власники отримали припис від екоінсекції. Крім того, додав Поліщук, днями він зустрічався з представниками керівництва підприємства. Вони зобов’язалися добровільно усунути порушення, модернізувати обладнання і вирішити проблему.

Виконувач повноважень міського голови переконує, що згадане питання – на контролі міськради.

Нагадаємо, звернення щодо позапланово перевірки підприємств, які можуть бути причиною неприємного запаху у південно-західній частині міста, надіслали у державні структури. Міськрада готова добиватися призупинення роботи підприємств у судовому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ГУНЧИК Показати IP 26 Квітня 2017 11:54
ТО ГУНЧИК ВЗНАВ ЩО ЙОГО ЗВІЛЬНЯЮТЬ.........
Анонім Показати IP 26 Квітня 2017 12:24
Я тащусь. Ціле минуле літо у Луцьку смерділо. Писали всі портали, обговорювали депутати. Смерділо і в центрі і на 40-му. Що смерділо? Заводу ж того ще не було? Тепер добре, що завод є, то є на кого спихнути. Але на Ковельській біоетанольного заводу немає, а є лівньовка з якої тхне фекаліями.
0019 Показати IP 26 Квітня 2017 13:40
Ветсанзавод закрили, а ковбасники відходи перемелюють в жижу та зливають у колектори.
Ковбасник до 0019 Показати IP 26 Квітня 2017 14:09
Що за дурня - коли в ковбасників були відходи???????
Анонім Показати IP 26 Квітня 2017 14:05
чи ті дупутати справді не розуміють, чи прикидаються ? який біоетанол ?!!!!!!!!!!!!!! смердить фекаліями
Ініціативна група Показати IP 26 Квітня 2017 15:31
Поля фільтрації для цукрового заводу ,а не для неочищених відходів біоетанольного заводу,який скидає на поверхню 200 тон.в добу. Та ще й фекалії аснізаторів -" ГРЕМУЧА СМЕСЬ"!!! А завод пробні запуски робили ще літом того року,тому і смрділо пріодично.
Анонім до Ініціативна група Показати IP 27 Квітня 2017 19:30
поля фільтрації по проекту призначені для вивезення дефекату - це земля після мийки буряка. а вивезення фекалій, будь-яких інших відходів - це все називається забруднення земель та приведення у непридатний стан, що тягне за собою кримінальну відповідальність
Оля Показати IP 27 Квітня 2017 00:13
Не знаю, що вони там приписали і чи буде, то виконано, але смерділо сьогодні навіть в центрі, перепрошую за відвертість г..ном, а що казати про Львівську чи Ковельську.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus