USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Незаконно виготовили мільйони цигарок: у Данії затримали 13 українців та поляків

3 Березня 2021 20:19
У данському місті Вамдруп правоохоронці викрили незаконну сигаретну фабрику і затримали 13 іноземних громадян, серед яких були українці.

Про це пише Кореспондент з посиланням на Nord News.

«Під час операції вилучили близько 11 мільйонів сигарет і велику кількість професійного виробничого обладнання», – йдеться в повідомленні заступника інспектора поліції Мортена Веггера.

Операція проводилася за участю Європолу, Данського податкового агентства, митниці Данії та іноземної поліції.

«На нашу думку, затримані вже давно виробляють мільйони сигарет у цьому місці», – заявив Веггер.

Затриманим чоловікам від 32 до 70 років. Всі вони звинувачуються в незаконному виробництві цигарок, контрабанді при обтяжуючих обставинах, зокрема, контрабанді сирого тютюну.

13 поляків і українців постануть перед судом на конституційному закритому слуханні. У поліції розголошувати подробиці справи не хочуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus