USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німеччина вводить жорсткі національні обмеження через сплеск захворюваності

28 Жовтня 2020 20:26
Німеччина з понеділка, 2 листопада, запроваджує жорсткі карантинні обмеження, які включають закриття барів, ресторанів та фітнес-студій.

Як повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Spiegel, про це після наради з прем’єрами федеральних земель оголосила канцлерка Ангела Меркель.

Меркель заявила, що вірус зростає в геометричній прогресії. У 75% усіх нових випадків зараження більше не відомо, звідки вони походять. Система охорони здоров’я все ще може впоратися з цим тягарем, але якщо так буде продовжуватися, вона опиниться на межі протягом декількох тижнів.

«Ми знаємо, що нам потрібно знову скоротити кількість контактів – ось чому нам потрібні національні, але обмежені у часі зусилля з 2 листопада», – заявила Ангела Меркель, повідомляючи про нові обмеження.

За її словами, через два тижні слід оцінити ефективність заходів і за необхідності їх скоригувати.

За даними німецьких ЗМІ, з 2 листопада у громадських місцях дозволено зустрічатися членам тільки двох домогосподарств, максимально десяти особами.

Заклади громадського харчування, такі як ресторани і паби, повинні закритися до кінця місяця, окрім їдалень. Доставка і їжа з собою – дозволені.

Косметологічні студії, масажні кабінети і тату-салони повинні закритися, тому що там неможливо дотримуватися мінімальної дистанції. Перукарні залишаються відкритими.

Магазини роздрібної торгівлі залишаються відкритими, але в них діятимуть обмеження стосовно кількості клієнтів усередині.

Школи і дитячі садки повинні залишатися відкритими.

Матчі Бундесліги і заходи професійного спорту відбуватимуться без глядачів. Тренування любительських команд заборонені. Фітнес-студії і басейни закриваються. Індивідуальні заняття спортом дозволені.

Населення просять утримуватися від «непотрібних» приватних поїздок. Це також стосується зустрічей з родичами.

Розміщення туристів в готелях забороняється – дозволено приймати тільки осіб, які зупиняються з метою невідкладних відряджень. Театри, кінотеатри і концертні зали зупиняють роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
думка Показати IP 28 Жовтня 2020 22:53
А наші з гіршою економікою, з гіршою медициною і соплі жують... :( Ну-ну - дограються! Чи у влади мета на знищення населення?!
Внук до думка Показати IP 29 Жовтня 2020 07:14
Після того як закриють все побачу як ти підеш в лікарню і аптеку без зарплати і будеш лікуватися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus