USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Нові санвузли, роздягальні та душові кабіни: ремонт у луцькій ДЮСШ №3

23 Липня 2019 22:08
Упродовж двох останніх років міська влада приділяє значну увагу розвитку спортивної галузі міста Луцька. Це не лише розбудова нових та реконструкція діючих спортивних об’єктів, організація спортивно- масових заходів, а й забезпечення нормальної роботи комунальних спортивних закладів, розширення їхньої мережі, забезпечення якісних умов для роботи тренерів та занять спортом широких верств населення, інформує Луцька міська рада.

У лютому 2018 року на базі колишнього ФСТ «Спартак» був утворений новий комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради». Аби забезпечити нормальні умови для занять спортом та роботи тренерів, з міського бюджету виділяються необхідні кошти для поступового оновлення приміщення. Так, минулого року тут замінено вікна та двері, проведено ремонт покрівлі. А цьогоріч на першому поверсі капітально відремонтовано санвузли, роздягальні, душові кабіни. Також було встановлено теплові насоси для регулювання теплопостачання.
Побачити результати виконаних ремонтних робіт сьогодні прийшли заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик.

За словами заступника директора ДЮСШ № 3 Тетяни Лещук, у закладі працюють 15 тренерів, які виховують понад 300 спортсменів у спортивних відділеннях важкої атлетики, гімнастики художньої, легкої атлетики, тенісу, боксу. Оскільки це одна із наймолодших спортивних шкіл нашого міста, вона потребує значних капіталовкладень. Та незважаючи на це, керівництво закладу вдячне міській владі за те, що заклад вдалося зберегти, він функціонує у штатному режимі: все більше дітей регулярно відвідують спортивні секції, а тренери забезпечені робочими місцями.

Як зазначив радник міського голови Ігор Поліщук, коли приміщення ДЮСШ № 3 перейшло у комунальну власність міста від попередніх власників, воно було дуже занедбаним. Покрівля, душові кабіни, санвузли, роздягальні першочергово потребували капітального ремонту. Завдяки залученню коштів із міського бюджету та спонсорських коштів, приміщення поступово набуває нового вигляду. «На реконструкцію системи опалення з міського бюджету було виділено 200 тисяч гривень та ще 100 тисяч спонсорської допомоги. Раніше через відсутність опалення тут була надзвичайно висока вологість та грибок на стінах, тому займатися спортом було неможливо. Цього року проведено капітальний ремонт санвузлів, роздягалень, душових кабін. Надалі плануємо ремонтувати підлогу та стіни, щоб сотні дітей, які її відвідують, мали можливість тренуватися у належних умовах», - додав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сарапін Віталій Показати IP 23 Липня 2019 22:47
Хочу щоб Ви відреагували на ситуацію з підготовкою до Чемпіоната світу спортсмена Ткачука Максима!!! Крім того не дають готуватися до Будапешту!!! Поставили в такі жахливі умови тренера та спортсмена. Заставляють тренуватися в басейні без води! Дозвіл на тренування в Спортлайфі не дають!!! Хочуть звільнити за реагування батьків у соціальних мережах на підтримку молодого та перспективного тренера з плавання1 Зверталися в Департамент спорту міської ради))) повна підтримка директора узурпатора!!! Звернулися до заступника мера по напрямку роботи!поки ігнорування))) Зверталися в Департамент спорту міської ради))) повна підтримка директора узурпатора!!! Чекаю, що заступник мера Петрочук К. в якого син також плаває на достойному рівні!!! переступить через цих чиновників без майбутнього та заступиться і вирішить ці проблеми спортсмена Ткачука Максима та тренера Самчука В.В.!!! І що саме головне нададуть нормальні умови тренувань в Луцьку!!! Однак на даний час ситуація перевернулася з ніг на голову!!! 25.07 тренера хочуть ознайомити з наказом про звільнення! Сьогодні запропонували написати заяву за угодою сторін!!! Наказ про звільнення найрейтинговішого тренера у центральному басейні.... Це вихід з ситуації??? Вірю в силу справедливості! Люди які на теренах Вашої інтернет сторінки займаються показухою та замилюванням очей , як вони люблять спорт, - а на насправді займаються рейдерством при владі!!!
Ігор Поліщук до Сарапін Віталій Показати IP 23 Липня 2019 23:30
Запрошую Вас поспілкуватися про цю ситуацію. Чекаю завтра о 10:30 в міській раді, 219 кабінет.
Сарапін Віталій Показати IP 23 Липня 2019 23:56
Вибачте, в завтра не можу!!! Тому державний службовець!!! На даний час працюю в Ковелі! скиньте будь ласка електронку або через месенжер скину Вам мобільний номер!!! Дякую за реагування!!! Не очікувано!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus