USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Нинішні керівники держави намагаються узурпувати владу, - Ігор Палиця

19 Травня 2017 14:48
Патріотичні політичні партії мають змогу зірвати спробу узурпації влади в країні, перемігши на виборах.

Про це заявив голова Волинської обласної ради, член президії політради УКРОПу Ігор Палиця під час зустрічі лідерів УКРОПу з керівництвом обласних партійних організацій усієї України 19 травня.

Він зазначив: ситуація в країні дуже непроста. Але найгірше те, що Україна ще такого не переживала.

«Такого намагання узурпації влади собі не дозволяв навіть Янукович. Я кажу, зокрема, про адміністративний тиск на виборах в ОТГ. Складається враження, що Росія або фінансує вище керівництво країни, або дає йому вказівки, що робити. Бо крім узурпаторських законів, жодні закони, які покращують економічне життя українців, досі прийняті не були», - заявив він.
Зокрема не прийнято жодного, який би сприяв розвитку виробництва українських товарів. До прикладу Росія, після введення проти неї економічних санкцій, прийняла майже два десятки законів, які стосувалися пільгових умов для власного виробника. В Україні ж для заміщення імпортних товарів і захисту власного виробництва не прийняли нічого. Один проект, розроблений представниками УКРОПу, так і не включений до порядку денного. Натомість українцям постійно лише розповідають про умови, які диктує МВФ, але насправді громадянам невідомо, які це вимоги, адже договорів не оприлюднюють.

І у той час, коли не приймаються важливі документи для полегшення життя бізнесу, для полегшення життя незахищених верств населення, суспільство намагаються пересварити, аби відволікти його увагу. До прикладу, в Україні держава відокремлена від релігії, але чомусь раз по раз у парламенті піднімаються конфліктні релігійні питання.

«Вони свідомо хочуть вивести все на громадянський конфлікт, а потім запровадити воєнний стан, щоб жодні вибори вже не були потрібні. Я дуже боюся, що в людей, які сьогодні при владі, немає людських цінностей. Їх цікавить лише набивання своїх кишень та користування абсолютною владою. Вони прекрасно розуміють свої позиції і рейтинги, розуміють, що їх більше не переоберуть. І не випадково очільник «Солідарності» Гринів ( Ігор Гринів - ВН) у Верховній Раді пішов з посади керівника фракції - він відчував, що відбувається. У нас є шанс змінити країну, перемігши на виборах. Якщо ми його втратимо, то влада буде узурпована і нової можливості в нас не з’явиться», – додав голова облради.
Ігор Палиця також закликав партійців більше працювати з людьми, доносити їм інформацію про ідейну платформу, стратегію УКРОПу. Адже, не виключено, що адмінтиск може спрямуватися і на Нацраду, за посередництвом якої на центральних каналах не можна буде почути думки, альтернативної до правлячої верхівки.

Водночас народний депутат з Волині Ірина Констанкевич зазначила, що регіональні партійні організації мають налагоджувати контакт з людьми та працювати для них. Саме це має стати запорукою успіху.
«Ми вже маємо перемоги в регіонах. Буквально вчора головою Ківерцівської райради у Волинській області був обраний представник УКРОПу. Ми сподіваємося, що позиції нашої партії на Волині будуть лише зміцнюватися й ми будемо прикладом для інших областей у тому, що свій авторитет регіональні організації мають утверджувати щоденною наполегливою працею. Потрібен тісний контакт з людьми, робота в регіонах», – наголосила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 19 Травня 2017 14:50
Палиця правильно каже! І такого безпрєдєлу не було навіть за часів яника
Жора М.В. Показати IP 19 Травня 2017 15:08
Не будемо кривити душею , намагання узурпації влади собі дозволяли всі керівники України за часів незалежності . Такий наш менталітет і доля , де два українця - там три гетьмани ...!!! В нас ще не виріс настоящий державотворець за час незалежності .
Анатоль_ Показати IP 19 Травня 2017 16:03
Гіршої влади ще такої не було в нас. Я в шоці!
Всім Показати IP 20 Травня 2017 14:15
У світі не було і не буде можновладців, які б не прагнули узурпувати владу. Це політична закономірність. Узурпації можна протиставити лише міжпартійну конкуренцію та громадський рух. І це спрацює за умови, що партії матимуть чіткі програми і реалістичне уявлення дійсності, а громадський рух не складатиметься з гранітоїдів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus