USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинь як територія успіху: місцевих «укропівців» відзначили у Києві

8 Грудня 2015 15:00
Волинську делегацію «укропівців» відзначили на першому з’їзді депутатів місцевих рад від політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», що відбувся у Києві 3 грудня 2015 року.

Так, на захід запросили близько 900 депутатів. Як і годиться, урочисту частину з’їзду розпочали з виконання Державного Гімну України.

Опісля продемонстрували відео із кадрами затримання голови політради УКРОПу Геннадія Корбана та суду над ним. Пізніше відбулось пряме включення з Дніпропетровська, де наразі й перебуває політик.
Нагадаємо, 31 жовтня у Дніпропетровську розпочалися масові обшуки «укропівців». Їх організували в будинку лідера партії і його хворих батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана. Крім того, рано-вранці правоохоронці виламали двері і провели обшук в офісі фонду. Геннадія Корбана затримали. Наразі лідер політради УКРОПу перебуває під домашнім арештом.

Волинь як територія успіху

Після звернення Геннадія Корбана відбулось загальне представлення команд «укропівців» з усіх областей України, зокрема й з Волині. До слова, найбільша кількість делегатів прибула саме з Київської та Волинської областей.
«Волинь – це територія нашого успіху, адже проходження 22% «укропівців» до облради – це відповідь всім тим, хто говорив до виборів, що ми – дніпропетровська партія. Тому я хочу подякувати і сказати, що ми насправді розуміємо причини такого результату. Він зокрема отриманий завдяки Ігорю Палиці – сильному лідеру та особистості», – зазначив голова секретаріату, член політради УКРОПу Денис Борисенко.
«Збудуємо нову державу, яка буде квітнути, і у якій не буде війни», – Вячеслав Рубльов

Тож, запросивши на сцену волинських делегатів, Борисенко надав слово голові Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об'єднання Патріотів – УКРОП» Вячеславу Рубльову:

«Сьогодні ми повинні пам’ятати, що вибір громадян варто підтверджувати своєю щоденною працею. Заради країни. І тому я хочу сказати: прагніть і перемагайте. Завдяки нашому лідеру на Волині і прекрасній команді професіоналів ми досягли прекрасного. Але на цьому не потрібно зупинятися. Ми повинні прагнути неможливого. Тільки тоді досягнемо успіху на території усієї країни. Впевнений: ми переможемо і збудуємо нову державу, яка буде квітнути, і у якій не буде війни», – наголосив волинський «укропівець».
Зауважимо, під час заходу виступив і новообраний голова Волинської обласної ради та член політради партії УКРОП Ігор Палиця, який акцентував увагу присутніх на тому, що УКРОП під час виборів на Волині показав такий високий результат завдяки довірі людей – мовляв, народ «укропівцям» повірив.

«Ми отримали прекрасний результат, бо почали «зшивати» цю країну», – Ігор Палиця

«Ми отримали прекрасний результат, бо почали «зшивати» цю країну. Свого часу, аби привести Януковича до влади, її розділили. Зробили це за допомогою деяких телеканалів. Тоді людям, які живуть на сході країни, сказали, що західна Україна їх не любить, вважаючи нижчим сортом. Минуло багато часу. І от на нашу долю випало виправити оцей ганебний результат роботи 2003-го року. Як наслідок, ми отримали громадянську війну. По суті, вона спровокована, сфабрикована. Але сьогодні партія УКРОП почала показувати, що ми – це військові, вчителі, лікарі; жінки і чоловіки. Це партія українців, які народилися в цій країні, хочуть в ній жити, хочуть, щоб краяни були рівними за можливостями, незалежно від віросповідання та місця проживання», – наголосив Ігор Палиця.
Нагадаємо, УКРОП підтримали по всій країні – партія провела своїх кандидатів у місцеві ради всіх рівнів. Про це свідчать дані підрахунку голосів, проведеного нею. Так, депутати від цієї політсили представлені у 18 обласних радах, 197 міських та 233 радах у районах. Під час місцевих виборів 25 жовтня УКРОП став 4-ою партією в країні згідно з результатами голосування за кандидатів у депутати до обласних рад та міськради Києва.

Зі слів новообраного голови Волинської облради, виборча компанія була досить непростою:

«Я би сказав, що вона була навіть дуже важка. Такого адмінресурсу, який ми відчули під час цієї виборчої кампанії, не було ніколи. Янукович не дозволяв собі робити ті речі, які робила цього разу Адміністрація Президента. Ми це відчули на собі. Так, працівникам бюджетної сфери дозволяли балотуватися від будь-якої партії, тільки не від УКРОПу. Попереджали, що одразу звільнять з роботи за це. Ми бачили судові та кримінальні провадження, які ведуться проти члена нашої політради Геннадія Корбана. Було очевидним те, що волонтери віддавали останнє, аби купувати каски, бронежилети, машини, мікроавтобуси, аби українцям було, чим воювати. А тим часом гроші в державі були, але їх спрямовували не туди, куди потрібно. Ви ж бачили, що спецпризначенців, які приїхали брати «одного маленького єврея», одягнули і озброїли, як «з голочки». І це при тому, що воїнам на сході немає, у що одягнутися. Країна йде не туди, люди доведені до останньої краплі. Не можна вбивати українців тільки за те, що їхні думки не співпадають із київськими. Якщо бачите помилки – виправляйте їх. Пропонують гроші – потерпіть, не беріть. Бо саме нам даний великий кредит довіри від людей», – резюмував Ігор Палиця.

Так, після завершення офіційної частини з’їзду, відбулась прес-конференція лідерів УКРОПу: Дениса Борисенка, Бориса Філатова, Ігоря Палиці та Андрія Денисенка.
Нагадаємо, 12 вересня 2015 року партія «УКРОП» провела у Києві перший з’їзд та визначилася з кандидатами, які представлятимуть об’єднання на місцеві виборах, що відбулися 25 жовтня. Була присутня на події і делегація з Волині. Взяти участь у заході прибули представники з усіх регіонів держави, зокрема східних територій, які підконтрольні українським військовим. Загалом понад 1000 людей, яких об’єднала спільна ідея, виконали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав за неї життя.



Довідково:

На останніх місцевих виборах 25 жовтня 2015 року до місцевих рад (обласних, районних, міських та районних у містах) від партії було обрано 1740 депутатів:

140 – до обласних рад; 773 – до районних рад; 323 – до міських рад міст обласного значення; 336 – до міських рад міст районного значення.

З урахуванням депутатів сільських та селищних рад «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» має понад 2 тисячі депутатів. Представники партії обрані до 18 обласних рад. Облраду на Волині очолив «укропівець» Ігор Палиця.

Мери від УКРОПу обрані в 7 містах: Дніпропетровську, Ямполі, Глинянах, Кролевці, Баранівці, Світловодську та Жовтих Водах. Згідно з результатами місцевих виборів, УКРОП став найбільш рівномірно представленою партією, зайшовши в місцеві ради західних, східних, північних і південних областей. Середній результат партії – 7,3% (дані по обласних радах). Таким чином, партія фактично подолала прохідний бар’єр до Верховної Ради.

Волинські делегати від УКРОПу
Під час з'їзду було багато делегатів-військовослужбовців


Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
васька Показати IP 8 Грудня 2015 21:03
чоловік в ярмулці, лідер об"єднання "україські укропи"?:)
Одноголосно! Показати IP 9 Грудня 2015 01:09
Видайте Матеріали з'їзду партії УКРОП окремою книжкою. Щоб всі люди могли вивчати їх і вивіряти свої дії з накресленою лінією партії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus