USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Обласна інфекційна лікарня – наш конкурент»: мер пояснив, чому в Луцьку створюють територіальне медичне об’єднання

16 Квітня 2021 22:14
У місті планують створити Луцьке ТМО, яке об’єднає Луцьку міську клінічну лікарню, Луцькі центри первинної медичної допомоги, амбулаторії та ФАПи громади. Це робиться для того, аби підвищити конкурентоздатність міських медичних установ перед обласними.

Про це під час щотижневого звіту 16 квітня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Ми робимо це для того, щоб сконцентрувати потужний фінансовий ресурс і використати його для покращення матеріальної бази лікарні та для оптимізації маршруту пацієнта, щоб йому було зручно і зрозуміло, що необхідно робити в тому чи іншому випадку. Це допоможе зробити міські комунальні заклади охорони здоров’я максимально конкурентоздатними. У нас є Волинська обласна інфекційна лікарня, яка, так чи інакше, є нашим конкурентом і ведеться боротьба за пацієнта. Окрім того, Луцька районна лікарня також працює поруч із нашим містом», – зазначив Ігор Поліщук.

Він наголосив, що створення Луцького територіального медичного об’єднання підвищить конкурентоздатність міських медустанов та спростить систему надання медичних послуг, роблячи її більш зрозумілою та доступною для пацієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Арафат Показати IP 17 Квітня 2021 00:18
«...більш зрозумілою та доступною для пацієнтів...» - і дорожчою
дідо Показати IP 17 Квітня 2021 13:15
приватний гостіталь реально створить конкуренцію...ніхто не схоче лікуватись у державних та комунальних лікарнях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus