USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Облдержадміністрація звітуватиме за невідремонтовані дороги

21 Листопада 2017 13:33
За кошти обласного і місцевих бюджетів мали відремонтувати 162 дороги, однак із запланованих кошті використали близько 35%. Пояснення цієї ситуації вимагають від облдержадміністрації депутати обласної ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства 21 листопада.

Голова комісії Юрій Цейко нагадав присутнім, що на початку 2017 року на ремонт доріг, за умов співфінансування, планували виділити 133,3 мільйона гривень, половина з яких із обласної казни. За ці гроші, каже депутат, мали відремонтувати 162 дороги, втім, результати на кінець року вкрай невтішні.

«Сьогодні ми бачимо таку картину, що із запланованого фінансування з обласного бюджету на дороги, ОДА співфінансувала лише 10,11 мільйона гривень місцевим бюджетам і спрямувала 13,6 мільйона гривень замовникам робіт та виконавцям. А це всього-на-всього близько 35% - показник дуже низький. Як результат із 162 доріг, проектно-кошторисну документацію розробили лише на 50 об’єктів. Окрім цього є нерівномірний розподіл грошей: в Ковель і Володимир-Волинський виділили 80% від запланованої суми, а в окремі райони направили 10%. Із чим це пов’язано - невідомо», - наголосив Юрій Цейко.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕМОНТ ДОРІГ У ЛУЦЬКУ: ОБ’ЄКТИ ГОТОВІ НА 70-80%. ФОТОРЕПОРТАЖ

Зваживши на ситуацію, члени комісії вирішили звернутися в ОДА, аби чиновники відзвітували про використання коштів та щоб надали пояснюючу записку щодо невиконання об’єктів, які не реалізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 21 Листопада 2017 14:14
Ніколи не було в нас добрих дорог і ніколи вже не буде! Тута вже звітуй не звітуй, нічого не поміняється від тої чергової гутірки. Треба з поганими дорогами нам змиримися та далі то терпіти. Дороги будуть завжди поганими хоч скільки державних мільядів роздерибань та хоч скільки нарад в ОДА не проведи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus