USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Обрали запобіжний захід чотирьом волинянам, які застрелили чоловіка

23 Вересня 2019 12:38
Слідчі оголосили про підозру чотирьом жителям Волинської області у скоєнні злочину, передбаченого п.п.11,12, ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України. Усім їм суд обрав міру запобіжного заходу тримання під вартою.

Про це повідомляє пресслужба волинської поліції.

Нагадаємо, 17 вересня до поліції звернулася жителька села Довгоноси Ковельського району із заявою про те, що напередодні вранці її 46-річний односелець пішов із дому та не повернувся. Протягом кількох годин поліцейські під час оперативно-розшукових заходів виявили на околиці Ковеля прикопане тіло зниклого чоловіка з вогнепальним пораненням голови.

Правоохоронці оперативно встановили причетність чотирьох жителів Волинської області до скоєння умисного вбивства. Співробітники карного розшуку спільно із бійцями «КОРДУ» поліції області затримали зловмисників.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 23 Вересня 2019 12:49
Горохівщина разом із своїми нерускими рулить... Побільше їх треба тут пригріти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus