USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Обрали запобіжний захід двом волинянам, які живцем закопали таксиста

26 Листопада 2021 18:06
У Луцькому міськрайонному суді обрали запобіжний захід двом чоловікам, які побили таксиста в Ківерцях, змусили його копати собі могилу, а потім похоронили живцем.

Судові засідання у цій справі відбулися 26 листопада.

Як розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини речниця Волинської обласної прокуратури Наталія Мурахевич, під час двох засідань 30-ти та 23-річному мешканцям Ківерців обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Раніше повідомляли, що в Ківерцях група молодиків жорстоко побила чоловіка, після чого вивезли його на кладовище та змусили викопати собі могилу.

На щастя, чоловік зміг покликати на допомогу. Його госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню. Станом на 25 листопада чоловік, якого живцем закопали у могилі, перебуває у реанімації.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus