USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Очевидці зняли на відео Димінського на місці смертельної ДТП

21 Серпня 2017 22:22
З’явилося відео перших хвилин після аварії за участю кортежу Петра Димінського у якій загинула 31-річна Наталія Тріль. У розпорядженні ZAXID.NET потрапив відеозапис резонансної ДТП, яке сталося у п’ятницю, 18 серпня, на трасі Львів-Краковець. Запис зробили очевидці аварії.

На відео видно джип Lexus з кортежу Петра Димінського у якому їздить його охорона. Також на місці події видно сивого чоловіка у білій сорочці дуже схожого на 62-річного Петра Димінського.
Згодом чоловік у білій сорочці сідає у позашляховик Lexus, що був у кортежі разом з Mercedes S 65 AMG, який і зіткнувся з Opel Astra.

Раніше у поліції заявляли, що слідчі не знайшли свідків, які б бачили на місці події Петра Димінського, а відтак не було підстав, щоб провести його допит на предмет ушкоджень.

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. За попередніми висновками, автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельня, повертав з траси у село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG, що йшов на обгін по зустрічній смузі всупереч дорожній розмітці. Молода жінка загинула на місці ДТП. У машини, яка збила дівчину, - волинські номери. Вбиту на дорозі жінку вже поховали. Вона була одягнута в весільну сукню… А справа набула нечуваного резонансу.

ЧИТАТИ ЩЕ: У день похорону загиблої дівчини Димінського бачили на футбольному матчі

Галицький районний суд у суботу, 19 серпня, обрав запобіжний захід Андрію Борщу – охоронцю бізнесмена Петра Димінського, за підозрою в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула жінка. Його помістили під варту на два місяці без права внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Б.М. Показати IP 22 Серпня 2017 10:42
На "бляхах" ?))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus