USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На «Бандерштаті» розіграли путівку на двох у Буковель

6 Серпня 2018 10:07
Путівку «Вікенд у Буковелі» переможницям Анні та Катерині з Києва вручив особисто народний депутат, співвласник курорту «Буковель», цьогорічний генеральний спонсор фестивалю Олександр Шевченко 5 серпня.

Відзначимо, що щасливець був обраний завдяки системі random. Умовою участі в розіграші, своєю чергою, була необхідність залишити коментар під дописом про приз на офіційній сторінці фесту в Facebook, оприлюднити фото з цьогорічного «Бандерштату», затежити людину, яка розділила б відпочинок у горах, а також підписатися на сторінку фестивалю.

Перед врученням головного призу фестивалю нардеп наголосив, що дуже радіє тому, що отримав можливість долучитися до проведення дванадцятого «Бандерштату».
«Якщо ми об’єднаємо зусилля, будемо разом, завжди розумітимемо одне одного, ми збудуємо дійсно прекрасну країну під назвою Україна. Перед нами – складний процес, але ми на правильному шляху, тому я дуже дякую народному депутату Ігорю Гузю за те, що він започаткував 12 років тому прекрасний фестиваль «Бандерштат», який підсилює національно-патріотичний дух та об’єднує український народ», – наголосив Олександр Шевченко.
Ведуча фестивалю Вікторія Жуковська, своєю чергою, пожартувала, що у випадку, якщо теперішню територію «Бандерштату», що міститься в Рованцях під Луцьком, забудують, то фест переїде в Буковель. На це Олександр Шевченко зауважив, що тільки за.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus