USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Очільник «Укрпошти» розповів, скільки мільйонів заробив на посаді

10 Жовтня 2018 17:59
Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський заробив 3,9 мільйона гривень зарплати за 2017 рік.

Про це він розповів в інтерв’ю MC Today, повідомляє ТСН.

«В українців поняття таке: якщо людина багата, то вона обов'язково щось вкрала, - сказав Смілянський. На його думку, це неправильно. У США Білл Гейтс і Марк Цукерберг – кумири дітей, а у нас про це не говорять дітям», - додав він.

Смілянський також заявив, що не проти приватизації «Укрпошти», проте зараз «ще не час для цього». За його словами, для того, аби компанією володіла держава, має бути вагома причина.

«Для поштового оператора таких причин немає, тому можна продати «Укрпошту» якомусь міжнародному фонду або щось на зразок того. Держава – не найефективніший власник», - додав гендиректор .

Нагадаємо, у серпні Міністерство інфраструктури України підписало новий контракт з Ігорем Смілянським, призначивши його генеральним директором ПАТ «Укрпошта». Термін дії нового контракту спливе через три роки - 30 червня 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Валентина Показати IP 10 Жовтня 2018 18:09
На пошті все розвалюється холодно незручно вислати посилку рідні дорогоооо дууже стало то чому б не стати міліонером за рахунок простих людей які висилають посилки!! ганьба цій владі що біля корита бідні бідніють багаті багатіють за рахунок бідних!!!
волинянин Показати IP 10 Жовтня 2018 18:52
по причині низької зарплати звільняються листоноші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus